.
2019
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászokThanks
for your vote 👍

X


ADVANCED megújítási
ADVANCED megújítási - KERATHERAPY - Hajvasaló

Rate this product:


0 click

ADVANCED megújítási
KERATHERAPY - Hajvasaló


ADVANCED megújítási

a keratin egyengető rendszer
Kerabond Technology, a termékek szabad formaldehid és hagyja érintetlenül a színt. A három egyszerű lépés, hogy tápanyagban gazdag formula növeli a rugalmasságát és fésülködés legfeljebb három hónapig a kezelés után. Ön folytassa sampon ugyanazon a napon anélkül, hogy unalmas várakozási idők mosás.

1. LÉPÉS AKTIVÁLÁS
1. LÉPÉS AKTIVÁLJA Vigye fel a nedves hajat. A száraz haj, sérült vagy foltos, alkalmazza 3. LÉPÉS SEAL után öblítés 1. LÉPÉS AKTIVÁLÁS. Blot egy törülközőt, hogy távolítsa el a felesleges megoldást, és folytassa a 2. lépéssel sima.
box : 500 ml-es flakon adagoló.

SIMA 2. LÉPÉS:
Öntsünk 15 ml sima STEP 2. egy tálba, alkalmazni gyökerek végén egy ecsettel festés, masszírozza a termék minden részében, a fej, kisimítja a zár egy farok fésű, folytassa az egyes szakaszok a fej, várjon 30 60 perc simítás a zárak minden 5/10 perc. Szárítsa meg a haját, akár 90%, befejezni szárítás a lemez. Osszuk a hajat három nagy szakasz, lassan mozog a lemezt 5 cm 177-193 ° C (Ne lépje túl a jelzett hőmérséklet). Át a
lemez 3 -5-ször egy szál, nem több, mint 5 lépésben.
box : 500 ml-es flakon adagoló.

3. LÉPÉS SEAL
Öblítse ki a haját vízzel 3/5 percig, amíg a termék teljesen eltávolították, alkalmazza a bőséges mennyiségű SEAL 3. LÉPÉS: a haj, hagyja hatni 3/5 percig, majd alaposan öblítsük le. Folytassa a stílus.
box : 500 ml-es flakon adagoló.

Related