.
2019
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászokThanks
for your vote 👍

X


Vitaminic egyengető CREAM
Vitaminic egyengető CREAM - EMMEDICIOTTO - Hajvasaló

Rate this product:


2 click

Vitaminic egyengető CREAM
EMMEDICIOTTO - Hajvasaló


hajkiegyenesítő krém búza fehérje nélkül tioglikolsavat és ammónia. Formula minden hajtípusra létrehozni sima hatásokat, és csökkentse a hangerőt a sündisznó.
Ez a termék feldolgozása környezetben jellemző lúgos (pH = 9) volt egyensúlyban egy sor funkcionális összetevők hidratáló, tápláló, berendezés, helyreállító és bőrpuhító. Végül egyengető tejszín, miközben a magas hatásfok, egy hatékony kis romlás a haj, mint a hagyományos állandó és contropermanenti.
AKTÍV
- Búza Protein (tápláló és helyreállító)
- Szilikonok (puhító és polírozás)
- Panthenol (hidratáló tonikkal)
- Vitaminok (akció tonic)
- Ammónia nélkül
- NÉLKÜL tioglikolsav
használat módja : mossa meg a haját samponnal Minden nap 01 gondosan eltávolítja az összes szennyeződést. Alkalmazza a haj hajkiegyenesítő krém, amely a kívánt formát. Fésülködő gyakran jobb vasalás, végezzen ellenőrzést a zár minden 3/5 perc. A végén a 15/20 perces öblítést 5 percig, miközben eltávolítja a felesleges vizet, fésű, majd alkalmazza semlegesítéséhez Lotion és hagyja körülbelül 7/8 perc fésülködés gyakran. Alaposan öblítse le, majd szárítsa akarsz.
Times : a természetes és kezelt haj, 15/20 perc : ellenőrizze, minden 3/5 perc. A haját : 15 perc, ellenőrzés 3 percenként.
csomag : 250 ml-es tubus.

semlegesítése krém
Semlegesítő krém készült vitaminokat és panthenol, amelyek a hajat fényessé, a fésű, tesz egy cosmeticità felüdítő a formában most adott. A haj fog megjelenni légkondicionált tökéletes fényű
csomag : 1000 ml-es flakon.

Related