.
2019
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászokThanks
for your vote 👍

X


BLOCK UP
BLOCK UP - DEMERAL - Hajlakk

Rate this product:


1 click

BLOCK UP
DEMERAL - Hajlakk


ökológiai lakk

Termék

klasszikus Demeral kiváló minőségű. Ahhoz, hogy egységes rögzítő nélküli nedvesítő, súly vagy hagyja maradványok és könnyen eltávolítható egy egyszerű ecsetvonást. Három méretben és háromféle rögzítés minden igényt. Nem tartalmaz hajtóanyagot, hogy károsítják a környezetet és az emberek számára. Elpárolgott nedves hajat ad arra, hogy építsen, szálankénti bármilyen frizurát csodálatos kötet. A száraz haj ad alakja az új megjelenés.
használat módja : permetezés 20-25 cm-re a hajat annak érdekében, hogy egy irányított rögzítő tartósabb az adott rész esőnek egységes hatást a haj, a gyökere a kötet hatást.
box :
- Tenuta átlag: üveg, 100, 250 és 350 ml.
- Tenuta köztes : üveg, 350 ml.
- Tenuta erős : üveg, 100, 250 és 350 ml.

LACQUER SPRAY
Lakk létre, hogy igényeinek kielégítésére a professzionális fodrászok. Köszönhetően a speciális megfogalmazása lehetővé teszi, hogy azonnal rögzíti a frizurát szem nélküli megkeményednek. Azt is lehetővé teszi, hogy leválasztja a hajat a légköri nedvesség, hogy megduzzad a hajszálat, és csökkenti a szorító érzés a fit.
használat módja : vonatkozik a száraz haj stílus befejeződött. A párologtatás optimális eredmény körülbelül 30 cm dall'acconciatura. Meghatározásához egy mozgalom, spray közelebb. Használat előtt rázza fel.
box : 500 ml-es flakon.

Related