.
2019
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászokThanks
for your vote 👍

X


DIKSON SZÍNES ÉVFORDULÓ
DIKSON SZÍNES ÉVFORDULÓ - DIKSON - Hajfestékek

Rate this product:


11 click

DIKSON SZÍNES ÉVFORDULÓ
DIKSON - Hajfestékek


2 az 1-ben: egy termék oxidációtól és színes kondicionáló

DIKSON színes évfordulója az első 2 in1 oxidációs elszíneződés, az eredmény egy egyedi alkímia kondicionáló hozzávalókat, aktív és festékek
KLÍMA akció köszönhetően HYDRA ÉRZEM, 3 új anyagok, az eredmények bizonyítható tudományosan, forradalmasítja a színezés, amely lehetővé teszi a feltétel hair míg színező fogalmát. Csak egy könnyű samponnal után öblítés a haj színezése krém elképesztően puha, kibogozni és a csúszó, a fésű, egyedi termékek utáni színezés nélkül. Hydrafeel 3 egy növényi alapú aktív, biológiailag lebomló, amely biztosítja az optimális védelmet és hidratálás, javítja a megjelenését a haj, amely úgy tűnik, egészségesebb és a teljes test.
Antioxidáns és anti-aging előnyöket és nagyobb szépség a haj is kapott az Argan olaj gazdag E-vitamin (természetes antioxidáns), amely védi a hajat a szabad gyököket. És összefoglaló a Goji bogyók, elismert között a legtöbb antioxidáns gazdag gyümölcs és ezért nagyon hatékony ellensúlyozva az öregedés, a szövetek és a haj.
SZÍNEZÉST
DIKSON színes évfordulója lesz az eredmény élvonalbeli készítmények, innovatív kombinációk és színes pigmentek keveréke. A haja színe is úgy döntött, élénk és természetesen gyönyörű, összhangban a legújabb trendeket a divat haj.
DIKSON színes évforduló van:
• legfényesebb színű
• intenzívebb szín
• tökéletes gray kör
• hosszabb tartós színe
• frissesség ép reflexek sampon sampon után
árnyalatok: 1.0 fekete, sötét barna közepes barna világos barna fény barna barna 3.0, 4.0, 5.0, 6.0 sötét szőke legkönnyebb barna sötét szőke, szőke közepes szőke világos szőke len típusú 7.0, 8.0, 9.0, nagyon világos szőke szőke szőke EXTRA világos PASZTELL 10,0, arany fény barna szőke legkönnyebb arany barna 5.3 6.3 sötét ARANYSZŐKE, sötét ARANYSZŐKE, aranyszőke közepes arany szőke 7.3 8.3 ARANYSZŐKE, könnyű arany fény szőke, arany szőke nagyon könnyű arany szőke 9.3, fekete kék kék fekete 1.11, csokoládé csokoládé 5,06, mahagóni vörös bordó BROWN CHERRY RED CHERRY, 5.5 66.64 5,03, lila lila 7,77, természetes szőke platina szőke platina természetes 12,0.
használati utasítás: minden árnyalatok alkalmazzák keverése 1:1 (antioxidáns 20 – 30 kötetet), kivéve a nuance 12,0 1:2 keverési arány, két alkalmazás (antioxidáns 40 kötetek) alkalmazandó.
Csomagolás: 120 ml-es csőbe.

Related

AFREA ammóniamentes - DIKSON
Dikson COLOR EXTRA PREMIUM - DIKSON
Dikson COLOR HERBS - DIKSON
Dikson fehérjék színű selyem - DIKSON
Ammóniamentes COLOR Dikson - DIKSON
FULL COLOR - DIKSON
DIKSON SZÍNES EXTRA HIDEG SOROZAT - DIKSON