.
2019
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászokThanks
for your vote 👍

X


PERFECTA BLEACH kompakt púder 01/02
PERFECTA BLEACH kompakt púder 01/02 - FAIPA - Haj fehérítő

Rate this product:


1 click

PERFECTA BLEACH kompakt púder 01/02
FAIPA - Haj fehérítő


decolorizing por kompakt ammónia nélkül

01 különleges csíkok
Különösen alkalmas a fehérítés összegek, átlagok, olvasni, balayages, csíkok és pácolás. Azt is tiszteletben tartja a törékeny haj. A részleteket tartalmaz a kék pigmentek finomra porlasztott por, meghatalmazotti optikai fehérítők, játszanak hatékony anti sárga. Az így kapott elegyet krémes, nem folyós és nem száraz az alkalmazás során és a telepítést. Könnyen használható és előkészítés, biztonságos az eredmény a fehérítés hatalom skálázható.
Utasítás használni használata ajánlott oxidálószerekkel professzionális PERFECTA CREME fejlesztő, speciálisan tervezett és a rendelkezésre álló 10, 20, 30 és 40 térfogatrész.
box : 500 g jar

02 selyem por
A fehérítés közepes, erős és balayages, csíkok és pácolás. Az ő különleges összetétel a selyem por, ami nagyon jó hatással és védő, így puha és fényes haj még törékeny. Az így kapott elegyet krémes, nem folyós és nem száraz az alkalmazás során és a telepítést. Könnyen használható, és az eredmény a készítmény biztonságos a fehérítés hatalom skálázható.
Utasítás használni használata ajánlott oxidálószerekkel professzionális PERFECTA CREME fejlesztő, tervezett és rendelkezésre álló 10, 20,30 és 40 térfogatrész.
box : 500 g jar

Related