.
2019
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászokThanks
for your vote 👍

X


FEHÉR-FEHÉR KOMPAKT RENDSZER
FEHÉR-FEHÉR KOMPAKT RENDSZER - EMSIBETH - Haj fehérítő

Rate this product:


4 click

FEHÉR-FEHÉR KOMPAKT RENDSZER
EMSIBETH - Haj fehérítő


A rendszer rugalmas túlzó-tömörít Whitener biztonságosan és egyszerűen a legmagasabb a kapilláris felépítése messzemenően tiszteletben fehérítést is.

Ez áll:

EXTRA FEHÉR CD
Kék fehérítő por por free levendula illatú ultra-kompakt

Könnyű-hoz használ; alkalmas minden fogfehérítés technikák. Világosítja fel 7 árnyalatú gyorsan, és garantálja az optimális végleges eredmény. A lila-kék pigment által invertcukoroldatban kompakt elkerüli, sárgás narancs hangokat ad több fényt fehérítés változik.

csomagolás: 500 gr jar vagy doboz 3000 gr.

ULTRA-FEHÉR KOMPAKT
Fehér fogfehérítés por és túlzó-tömörít kókusz illatúak

Akár 9 hangok könnyít. Örök balari biztosít. Biztonságos és gyors eredményeket. Nagy tapadású , formula nem száraz és nem dagadt.

csomagolás: 500 gr jar vagy doboz 3000 gr.

KÖNNYŰ és erős hírverő
A használt kizárólagosan-val többlet-fehér kompakt vagy Ultra-White kompakt.
Villám Booster gyorsítók enyhül a 30 %-kal több, mint a rendszeres oxidánsok egyben idő védi a hajat. Köszönet a finom viaszok, a magas védelmi intézkedések , egységes eredmények és fényesebb a teljes mértékben tiszteletben tartva a kapilláris szerkezet biztosítja. A krém, hogy szerezze be a keverék színtelenítőszerek gyorsítók Booster illik , cola, nem, nem dagadt, és nem száraz, kompakt porok.
2 változatban kapható: könnyű (a fény villámlás 4 hangok) és erős (meghatározott műszaki munkát és az eredményeket is modulált akár 9 hangok).

csomagolás: 1000 ml-es üveg.

Related