.
2019
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászokThanks
for your vote 👍

X


Fodrászat olló
Fodrászat olló - CO.IN. ARREDAMENTI PARRUCCHIERI - Hair olló

Rate this product:


0 click

Fodrászat olló
CO.IN. ARREDAMENTI PARRUCCHIERI - Hair olló


olló nélkülözhetetlen munkaeszköz a stylist fodrász, hogy nem ad semmit, még csak nem is kölcsön, kolléga vagy alkalmazottak.

zászlóshajója a cikk foglalkozott CO.IN., a SHEAR ékszerek METEORITE, csak az anyagot, amellyel épül, amely egy meteorit bár, így garantált élet : lehet élesíteni a pengék anélkül, kopás és fenntartása a régóta tartott drót. Szintén egyedülálló a maga formáját, a tanulmány az egyensúly és ergonómia a használat, a befejező a damaszt. Az egyediség teszi, hogy egy tárgy a hőn áhított szakemberek és a gyűjtők, és teszi egy exkluzív és rangos díjat a nemzetközi versenyeken.

anyag
Az eredeti ötlet az volt, hogy hozzon létre egy egyedi, szinte varázslatos, az együttes egy belső értéke, hogy ugyanilyen fontos szimbolikus jelentése van, mint például a cél, akkor gondoltam, csak három művész a világon, amely bizonyítja, érdemes ezt a díjat.

Így SHEARS JEWEL meteorit sor 3 darab, amely, hála a készség a mester hamisítók olasz, damaszt acél csatlakozott az ügyet érkező égen. Elemek gyökerei messzire vissza az időben, és az azonos anyagból kovácsolt kard az ősi lovagok, objektumok mély gyökerei a tér, hogy átfogja, mert a fém fólia egy meteorit.

Damaszkusz DESIGN
A lovag a kardját, és a Forge egy lassú folyamat, és varázslatos. A távoli Damaszkuszban, abban az időben a keresztesek és versenyek, hosszú hagyománya mester fegyverkészítők szült tárgyak óriási érték : ők építették damaszkuszi acél.

A legenda úgy tartja, hogy a kard damaszkuszi acélból lehetne csökkenteni a rock, kell tekerni körül egy férfi és egyenes háttal, anélkül, hogy elveszítené az élvonalban. Egy anyag, amely a rugalmasság és szívósság összeegyeztetése miatt a különböző abszorpciós a szén-, elsősorban koncentrált szélén a kard, megtartva a központi mag viszonylag puha. Hosszú ideig, mert 1300, nem volt hír, ez a folyamat, hogy mi gyászolni, de tévesen.

LOCK BOX TOP hairstylists
A legjobb esetben kifejezetten a 3 db OLLÓ ékszerek METEORITE ?. Az alumínium blokk elhelyezésére annak üreges székhelye lézer exkluzív elemeket. A metszés TOP hairstylists, két oldalán a doboz, az alján a blokk és a tetején a fedél, az fokozza a fényes / szatén az anyag, amelyből készült.