.
2019
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászokThanks
for your vote 👍

X


vonal Biorigenol
vonal Biorigenol - CALMAR - Gel és befejezni a haj

Rate this product:


1 click

vonal Biorigenol
CALMAR - Gel és befejezni a haj


Olaj

nem olaj
Action termék sokoldalú minden típusú dicapelli. Gazdag természetes fehérjék svolgeun'efficace védő hatású és a szerkezetátalakítás. Védi a haj száraz, a csomagolás azt egy vékony film teszi, hogy fényes és puha terjedelmes. A zsíros haj ad mennyisége és nem zsíros.
Különösen alkalmas a szárítás a maga diselettrizzanti. Nagy mind nedves, mind száraz haj, hatásos töredezett, tartja a haj puha és sima.
Használat: Vigye fel a nedves vagy száraz hajra, fésű könnyen telepíthető, és folytassa a stílus. A bőségesebb lehetővé teszi, hogy frizurák nedves hatású.
box : 200 ml-es üveg

Biorigenol Mousse Lágy
Hab enyhén fixáló. Az alkoholmentes megfogalmazása tiszteletben tartja a természet a hajat puha, puha és fényes.
Használat: Után samponos haja Benei lepényhal egy törülközővel. Rázza fel az üveget, és alkalmazza a szükséges mennyiségű hab a haj, a kívánt hangerőt. Ossza terméket egyenletesen a fésű. Biorigenol mousse Puu is használható a száraz hajat.
box : 250 ml-es üveg

Biorigenol Strong Mousse
Hab fixáló erős. Az alkoholmentes megfogalmazása tiszteletben tartja a természet a hajat puha, puha és fényes.
Használat: Után samponos haja Benei lepényhal egy törülközővel. Rázza fel az üveget, és alkalmazza a szükséges mennyiségű hab a haj, a kívánt hangerőt. Ossza terméket egyenletesen a fésű. Biorigenol mousse is használható a száraz hajat.
box : 250 ml-es üveg

Related