.
2019
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászokThanks
for your vote 👍

X


TAPASZTALAT PLAYCOOL
TAPASZTALAT PLAYCOOL - ARTIST - Gel és befejezni a haj

Rate this product:


0 click

TAPASZTALAT PLAYCOOL
ARTIST - Gel és befejezni a haj


TAPASZTALAT PLAYCOOL

TAPASZTALAT PLAYCOOL
Dinamikus, fiatal, profi, vonal PLAYCOOL a frizuráját, a Hajlakk, mousse, gélek, viaszok variáció hatású, puha, erős, fényes, nedves, göndör, amelyek növelik a kreativitást, a fodrász.

MATWAX - szobrászat viasz matt - matt viasz modellezés eredmény nem zsíros Mat feszes fürtök és az átlagos forte.Definisce modell kiemelve a stílus a fodrász.

GLOSSWAX - modellező paszta - feldolgozás paszta stílus a természetes média meghatározása. Hozzon létre egy shine hatást textúrák tökéletes mozgás.

RASTAWAX - fixáló viasz - Wax jamaikai rasta meg ultra erős, hogy lehetővé teszi, hogy a penész és farag hatállyal rettegés.

PATÈWAX - modellező agyag - gyurma matt hatás, amely meghatározza és elválasztja a szálak. Lehetővé teszi, hogy hozzon létre hatások a vintage stílus divat trend.

AQUAWAX - illatos viasz stílus - stílus viasz vizes hatású fényes, modell és hidratálja a hajat szálankénti és a korlátozás nem vonatkozik a kreatív és eredeti néz ki a közepes tartsa nedves hatású.

ARGANWAX - viasz szerkezetátalakítás - szerkezetátalakítás és viasz modellezés, ad egy faragott hatású és extra fényt a fedőanyag.

box : 100 ml tégely.