.
2019
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászokThanks
for your vote 👍

X


EGYENRUHÁK testreszabása
EGYENRUHÁK testreszabása - GERARDI - Fodrászati ​​kellékek

Rate this product:


1 click

EGYENRUHÁK testreszabása
GERARDI - Fodrászati ​​kellékek


Gerardì tanulmányok, javasol, és végrehajtja a gyors idő-szabás, különösen részére azok ki akar-hoz megszokott egyenruhában. Csak 48 órával a szállítás miatt a magas színvonalú munka, és a szakmaiság, a munkavállalók, vállalkozók és a tulajdonosok, hogy 40 éves tevékenység biztosított állandó kapcsolatot épít­ eloszlik az olasz területen, több mint 23000 ügyfelek Olaszország-szerte. A cég nem csak garantálja a termék, hanem egy komoly aggodalomra ad okot a környezet és a tisztelet, az ügyfél számára minőségének. Stílus, minőség, szakértelem, időzítés és támogatást is, mi jellemzi a Gerardì. Minden termék gyártási tanúsított
Olasz (szövés, színezés és csomagolás) és a színes színek AECOTEC igazolt. Minden cikk a fekete festék eltávolító ellenállni.

TONY KIMONÓ
Art. 239

Különböző színben kapható: fekete és barna ellenállnak a fehérítő. A szövet a következők:
• Folt-ellenálló, köszönhetően egy speciális összetételű lehet fehérített (bár színes), és képesek arra, hogy kiutasítja a foltok, mint a hajfesték speciális típusait.
• ANTISTIRO, köszönhetően egy speciális típusú hajad feldolgozása nem kibír őket, és az ügyfél nem kell megnyomni, mert egyszerűen lefagy száraz mosás után.
• Made in Italy.

Related

A SZIGET AZ EGÉSZSÉGÜGYI - GERARDI