.
2019
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászokThanks
for your vote 👍

X


BIOLÓGIAI
BIOLÓGIAI - HANTESIS - Állandó haj

Rate this product:


0 click

BIOLÓGIAI
HANTESIS - Állandó haj


állandó szerves egyetlen erő

BIOLÓGIAI Perm - Állandó Biológiai egyedülálló erőssége
Tartalmaz szójafehérje, tápanyagok a haj szerkezetét, a keratin aminosavak és tengeri kollagén, amelyek hidratálják és növelik a plaszticitás megakadályozzák töredezett és sérült hajat újjáépítés.
használat módja : , hogy alkalmazzák a hullámzó krém után csomagolás a haj, hajcsavarók, hagyja hatni 5-20 percig attól függően, hogy a porozitás a haj. Öblítse le langyos vízzel, amíg teljes eltávolítása a folyadék, itassa fel a felesleges vizet minden hajsütővas, majd folytassa a telítettség a semlegesítő.
Használja mintegy 70 %-a semlegesítőszer (ugyanaz a változat és anélkül hidrogén- peroxid) telítéséhez a hajcsavarók, majd hagyjuk 5 percig.
Óvatosan távolítsa el az hajcsavaró és a megmaradó semlegesítő (30 %-os csomag), szálankénti. Hagyja 1-2 percig. Alaposan öblítse le langyos vízzel. Folytassa a stílus. Kizárólag professzionális használatra.
box : PERM készlet egy üveg applikátorral fúvóka 100 ml-es flakon fúvóka applikátor semlegesítő 100 ml

SCENTED SPRAY - permetező illat állandó
Ez olyan hatóanyagot tartalmaz komplexum, amely méri és illatos molekulák átalakítása inert termékek, így ilyen módon nem érzékeli a szagló rendszer.
használat módja : befejezése után kémiai szolgáltatást folytassa sampon, törölköző száraz a felesleges vizet, és fújjuk le a termék szagtalanító. Ne öblítse le, végül át a ránc. Kizárólag professzionális használatra.
box : flakon 70 ml


zselésítő MILK - akció simító és plumping
Biológiai zselésítő tejet hozzáadni Perm. Van egy simító és Plumping. Tartalmaz hidrolizált keratin, jó, hogy táplálja és erősíti a haj száraz és gyenge.
használatának módja : keverjük a termék 1:1 arányban. Egy ecsettel, alkalmazza a keveréket 3 mm-re a bázis kezdve a tarkó, a nyak. Spread a keveréket egyenletesen a haj és a telepítés alaposan öblítse le.
box : üveg adagoló kifolyóval 125 ml

Related