elenco Aziende - HOME PAGE -

Krem boja DELICE
< SOLFINE BACK

Boje za kosu - SOLFINE


KREM BOJA DELICE
Crema COLOR DELICE
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Proizvod vidio Visits: 94502 puta

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Krem boja DELICE
Crema COLOR DELICE

Za učinkovito odgovoriti na želju cosmeticità i poslastica. Nježna bojanje kose krema obogaćena prirodnu cjelinu na temelju :

Cera Alba :Složena priroda tvari proizvode pčele u posebnim žlijezdama cerifere od meda. Cera Alba je vrlo bogata, estere hidroksiesterima, alkohola i dugolančanih masnih kiselina. Na temelju tog bogatog sastava izuzetno je učinkovit u obavljanju ublažavajući i zaštitna, što je kozmetički tretman delikatnoj bojanje i manje agresivna.

• Kokosovo ulje : dobiven iz sušene pulpe naknadno prešanjem i rafiniranjem. To jedosta ulja koja se koristi u kozmetici i hrani, nudi značajne prednosti za njegu i zdravlje kože i kose, tako da je vrlo cijenjena zbog svojih kozmetičkih svojstava. Konkretno, na temelju svoje ublažavajući daje kosi mekoću i svilenkasti dodir.

• Ekstrakti jogurt : Jogurt, bogata laktoze, proteine ​​, lipide, minerale i vitamine pomaže da bi se kosa zdrava i vitalna, poboljšanje njihov izgled.

• Nedostatak amonijakomučinkovitost rezultat je dobiven bez uporabe amonijaka kako bi se uklonili i neugodnih mirisa smanjuje djelovanje kose bubrenje.

• Ne PPD :.oprezni istraživanja proces je omogućio nam je da odaberete oksidacije posreduje prema visokim standardima čistoće za maksimalnu učinkovitost boje

Shades dostupna u 29 nijansi podijeljen u obitelji: NATURAL BEIGE Mocha, zlato, bakar, crvena. Ona se razlikuje od ostalih nijansiserija toner, kao posvećen crtice i toniranje izbijeljene kose.
način korištenja : miješanja 1:1,5
box : 60 ml tube


Tvrtke

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy