elenco Aziende - HOME PAGE -

Frizerske škare
< CO.IN. ARREDAMENTI PARRUCCHIERI BACK

Škare za kosu - CO.IN. ARREDAMENTI PARRUCCHIERI


FRIZERSKE šKARE


offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
Frizerske škare

škare suneophodni radi alat za stilista frizer, tako da ne daje ništa, čak ni na kredit, kolega ili zaposlenika.

borac od članaka bavila CO.IN., je SHEAR NAKIT meteorita, samo za materijale s kojima je izgrađena, na temelju bar meteorita, što je zasigurno život : možete izoštriti oštrice bez ugrožavanja trošenje i održavanje svoje dugo drže žicu. Također, jedinstven u svojoj formi, za proučavanje ravnoteže i ergonomije korištenja, za doradu u damasta. Njegova posebnost jeobjekt prestižni profesionalci i kolektora čini, i čini je ekskluzivan i prestižne nagrade na međunarodnim natjecanjima.

MATERIJAL
Prvotna ideja bila je stvoritijedinstveno, gotovo čaroban, koji u kombinaciji intrinzičnu vrijednost jednako važnog simboličkog značenja, kao što je gol, onda je mislila na samo tri umjetnika u svijetu koja će opravdati ovu nagradu.

Dakle, škare DRAGULJ Meteorit je provedeno u 3 komada u kojem, zahvaljujući vještini majstora krivotvoritelja talijanski, damasta čelika pristupile na pitanje dolazi s neba. Stavke s korijenjem daleko u prošlost, s istog materijala kao krivotvorenih mačevima drevnim vitezovima, objekt s dubokim korijenima u prostoru u zagrljaju, jermetalna folija jemeteorit.

DAMASCUS DIZAJN
Vitez je njegov mač i njegova kovačnica jespor proces i čarobno. U dalekoj Damasku, u vrijeme križara i turnire,duga tradicija majstora radionicama rodila objekata neizmjerne vrijednosti : oni su izgrađena u Damask čelik.

Legenda kaže da jemač od damast čelika mogla rezati stijenu, može smotati oko čovjeka i leđa ravno, bez gubljenja sječivo. Materijal koji pomiriti fleksibilnost i žilavost zbog drugačijeg apsorpciju ugljika, uglavnom koncentriran na rubu mačem, držeći svoju središnju jezgru relativno mekan. Za dugo vremena, od 1300, nije bilo vijesti o ovom procesu, tako da smo oplakivali svoje gubitke, ali pogrešno.

LOCK BOX TOP frizeri
Najbolji slučaj dizajniran posebno za 3 komada škare nakita meteorita . Aluminijski blok za smještaj u šuplje sjedala lasera ove ekskluzivne stavke. Rez TOP frizeri, na obje strane okvira, na dnu bloka i na vrhu poklopca, da pojačava sjaj / satenski materijala u koji je napravljen.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy