elenco Aziende - HOME PAGE -

Nutri COLOR CREME
< REVLON PROFESSIONAL BACK

Tone on tone - Hair - REVLON PROFESSIONAL


NUTRI COLOR CREME
Nutri COLOR CREME
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 84957 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Nutri COLOR CREME
Nutri COLOR CREME

värin sävyjä ilman ammoniakkia ja vetyperoksidia
Nutri COLOR CREME ontilannekuva värjäämiseen hiukset ravitseva hoito, joka vain kolmessa minuutissa voit luoda rikkaita värisävyjä ja elinvoimainen niin suloinen ja herkkä. Tekee se kirkas ja sileä kaikille hiustyypeille yhdessä ele väriä lisää charmia, itse asiassa,hoidon tehoa, jättäen hiukset silkkinen ja täynnä valoa.

ominaisuudet Nutri COLOR CREME ovat :
• hoito, väri ja ravitsemus : Nutri COLOR CREME toimii läpiAHA hedelmähapoilla runsaasti kosteuttava, pehmentävä, ravitseva ja detangling, ilman painavat alashiukset. Se ei sisällä ammoniakkia tai vetyperoksidia, sen pH on hapan (4,5-5), työn, siis täysin kunnioittaenhiukset. Tyypillinen pitoisuus ionisen pigmenttien avulla
täydellinen yhdenmukaisuus väri tyvestä kärkeen. Tuloksena voittavan yhdistelmän Nutri COLOR CREME on siisvaikutus keveys, kirkkaus, pehmeys, helppo kammata ja elinvoimainen väri.
• Välitön toiminta ja pitkäkestoinen väri : väri CREME Nutrinopeus hoidon, ettäensimmäisen minuutin sovellus päivittääväriä, jatilaa vain kolme minuuttia voit saadaparhaat tulokset, myös yhdistää kestävyyttä ja pitoa väri (jopa noin 6 shampoot pituuden mukaan ja huokoisuushiukset).
• Helppokäyttöinen sovellus :sileä ja kermainen koostumus mahdollistaasovelluksen jahuuhtele erittäin helppoa ja nopeaa, joten nopeasti saada värjätyt hiukset, oppivainen, valoisa ja helppo kammata.
• miellyttävä tuoksu : raikas ja hedelmäinen tuoksuja, tee Nutri COLOR CREMEkosmeettinen hoito, joka jättää miellyttävän tuoksunhiukset.
• Laaja valikoima sävyjä : Nutri COLOR CREME tarjoaavalikoiman 16 sävyjä. Kun kyky sekoittaasama, voit saada uusia sävyjä, varmistaaasiakkaan salongissa väritehostein ehdottoman muodikas ja yksilöllisiä.

Shades valikoima koostuu 16 sävyjä
box : annostelija pullo 250 ml ja 24 ml: n kerta -annos

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy