elenco Aziende - HOME PAGE -

DICOLOR
< DIKSON BACK

Tone on tone - Hair - DIKSON


DICOLOR
värjäämällä suoraan 9 eri väriä
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 107843 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

DICOLOR
värjäämällä suoraan 9 eri väriä

värit on suunniteltu parantamaan suoraa ja virkistävä omia hiuksiasi tai ylläpitää ja elvyttää hiusten väri kahden värin välillä. Tee värillisiä pigmenttejähiukset ilman mukana hapettumisen mekanismit. Vähenee vähitellen luonnollisella tavalla jokaisen pesun. Noin kymmenen shampoo refleksit katoavat jättämättä mitään vaikutusta hiusten uusiutumista ja palata alkuperäisen värinsä. Täydellinen käsitettävä ensimmäinen valkoiset hiukset jopa 30 % - 40 %. Sopii erinomaisesti myös sen jälkeen kun niitä kemialliset käsittelyt kuten suoristus ja pysyvä. Oikea heijastuksia elvyttääväri ilman ylikuormitusta. Tuotteet suoraan värjäystä poistaa keltaisuutta harmaa tai valkoiset hiukset. On valkaistu hiukset korostavatsävyjä. Käyttövalmis, ovattae käytännöllisyys : eivät vaadi alustavan sekoittamista. Ne eivät sisällä ammoniakkia tai peroksidia ja miksei keventääluonnollinen pohja. Heijastuksia värjättyjen hiusten tehostetaan, kirkkaat värit säilyy. Hiukset on kunnioitettava, kalvot,tekstuuri on silkkinen, kiiltävä sävyt puhdistettu.

vivahteita : 9 eri sävyjä : LIGHT BLONDE, Vaalea, Keskivaalea,, ruskea DEEP suklaa, mahonki, kuparinpunaisina, voimakkaan punainen. Valitsesävy, joka sopii parhaitenvärinalkuaasiakkaan viitatensovellettavuutta pöytä.
käyttötapa : , sopivia suojakäsineitä, ravista pulloa ja poista korkki. Pesun jälkeen hiukset, puskuroitu avullapyyhe ylimääräisen veden poistamiseksi, sovelletaan DICOLOR suoraan pullosta, DICOLOR jakaa tasaisesti pitkin pituuksia ja vinkkejä. Kampaus, käytä puolipulloakeskimäärin pään hiukset, käyttää koko pullo pitkät hiukset. Liota hyvä hiukset tuote hyvän jakautumisen varmistamiseksi. Lopussavalotusajan vain huuhtele huolellisesti vedellä ei virtaa kunnes se on kirkas. Älä tee mitään shampoo. Suljinnopeuksilla : luonnolliset hiukset 15-30 minuuttia riippuenintensiteettipohdintaa jakattavuus haluat. On värillinen hiukset 5-15 minuuttia riippuenintensiteetinheijastus haluat. DICOLOR naamio valkoiset hiukset valkoiset hiukset jopa 30 % - 40 %. Käynnistäsovellus, jossanaisten osuus on suurempi valkoiset hiukset ja alkaaloputhiukset.
box : pullo 70 ml laatikko 3 kpl.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy