elenco Aziende - HOME PAGE -

väritehosteen
< CHENICE BACK

Tone on tone - Hair - CHENICE


VäRITEHOSTEEN
sävy sävyyn ilman ammoniakkia Pitkäaikaisten
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 92191 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

väritehosteen
sävy sävyyn ilman ammoniakkia Pitkäaikaisten

värin sävyjä onvastaus jokaiseen tarpeeseen :luonnolliset hiukset tuodaasiakkaitaväriäensin harmaita hiuksia kattaa luonnollisesti. Tulokset : kirkkaat värit ja kirkas. Hiukset silkkinen ja kiiltävä luonnolliset värit ja loistava. Koska ammoniakki eliminoi hengitystieallergioista ja minimoida ihon herkkyyttä.
Väri vaikutus on suositeltavaa peittääensimmäisen valkoiset hiukset mahdollisimman värien epätasaisuutta, kiiltoa ja pehmeyttä. Reflections intensiivistä ja loistava pitkäkestoisia. Tuote on parannettu innovatiivisia operaattorin aineet pystyvät ylläpitämään aktiivista väriä valmistuksen aikana ja lisäämään merkittävästitunkeutuminenvärimolekyylit jaomaisuuteenhiuskuitua. Kantaja- aineet vakauttaa väriähiusten parantaapesun kestävyyttä ja lisätä kirkkautta ja värjäytymisen intensiteetti.
Väri vaikutus on seuraustatäydellinen tasapainoperus ilmastointi ja laadukkaita pigmenttejä, jotka omaavaterittäin puhdasta. Formula rikastettu erittäin kosmetiikka Yogurtenea ja hunajaa tehdä kaikkitarvitsemansa ravintoaineet kootakarvoihin ja tee hiuksia vahva, pehmeä ja kaunis. Hunaja myös suojaaherkkää ihoa samalla valotusajan ja tarjoaa erinomaisen nesteytyksestä.
käyttötapa : sekoitetaan perusteellisestiei-metallisten kulhoon taicocktail shaker kunnioittaensekoitussuhde 1-2 (50 ml tone -on - tone + 100 ml Active Solution). Levitä kuivua, pesemätön hiukset.
Asennusaikaa 20-25 minuuttia Levitäjälkeen väri Pidä Color
box : 60 ml: n putkeen.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy