elenco Aziende - HOME PAGE -

keratiinihoito
< MARCIA TEIXEIRA BACK

Suoristusraudan - MARCIA TEIXEIRA


KERATIINIHOITO
TRATTAMENTI KERATINA
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 81370 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

keratiinihoito
TRATTAMENTI KERATINA

keratiinihoito onuniversaali tuote, jota voidaan käyttää turvallisesti millekään hiukset : kuiva, kihara, liian korjailla, värillinen tai luonnollista.
Lähes kaikille hiustyypeille saatsamat tulokset tai hiuksiin : terve, kiiltävä, pörröisyyttä - ilmainen ja helppo kammata.
KanssaMarcia Teixeira ® hoito ei käytännössä ole vaaraa vahingoittaa tai rikkoa hiukset, edellyttäen, ettätuotetta käytetään oikein. Keratiinihoito on pitkäikäinen ja onpalautuva hoito, joka kuluttaa ajan vahingoittamattahiuksia.

rivillä on :

HOITO ORIGINAL
Suositellaan keskipitkät hiukset ja luonnollisesti aaltoileva varovasti pehmentää kiharat. Jättää hiukset terveen ja kiiltävät, karkeutta vapauttaa vaikutus.
box : 960 ml pullo.

suklaahoito
Suositeltava erittäin kihara ja paksu hiustyypeillekarkea rakenne ja kestävä. Sisältää luonnollisia antioksidantteja ja erityisen sekoituksen aminohappoja.
box : 960 ml pullo.

SOFT HOITO
Formaldehydiä, suositellaan keskipitkän hiusrakenne.
Erityisesti suunniteltu vähentämään pörröisyyttä ilman kokonaan poistaa kiemura. Erittäin hellävarainen hoito, joka pehmentää, tasoittaa ja jättää hiukset kiiltävät. Hiukset voi pestäsamana päivänä.
box : 960 ml pullo.

SOFT suklaahoito
Formaldehydiä, suositellaan keskipitkän ja rakennehiukset hyvin iso tai vahva. Kaakaovoita. Erityisesti suunniteltu vähentämään pörröisyyttä ilman kokonaan poistaa kiemura. Hiukset voi pestäsamana päivänä.
box : 960 ml pullo.

jäteveden
Suositellaan niille, jotka ovataktiivista elämäntapaa. Voidaan käyttää kaikille hiustyypeille, erityisesti suunniteltu luomaan välittömiä tuloksia. Hiukset voi pestäsamana päivänä hoidon.
box : 960 ml pullo.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy