elenco Aziende - HOME PAGE -

Kampaajansakset
< CO.IN. ARREDAMENTI PARRUCCHIERI BACK

Sakset Hair - CO.IN. ARREDAMENTI PARRUCCHIERI


KAMPAAJANSAKSET
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 144427 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
Kampaajansakset

sakset ovatolennainen työvälinestylisti kampaaja, joten ei tuota mitään, ei edes lainassa, kollega tai työntekijöitä.
Ylpeysartikkeleita käsitellään CO.IN., on LEIKKAUSVOIMAN JEWELRY Meteoriitti, vainmateriaaleja, joiden kanssa se ​​on rakennettu, perustuumeteoriitti baari, mikä tekee siitäelinikäinen takuu : sinun voi teroittaaterät vaarantamatta kulumista ja säilyttää niiden pitkäaikaisen lanka.
Myös ainutlaatuinen muodossa,tutkimus tasapaino ja ergonomia käyttöön, viimeistelyruusunpunainen.
Sen ainutlaatuisuus tekee siitäobjektin himoittu ammattilaisten ja keräilijöiden ja tekeeyksin ja arvostettuja palkintoja kansainvälisissä kilpailuissa.

materiaali
Alkuperäinen ajatus oli luodaainutlaatuinen, lähes maagista, että yhdistettyitseisarvoyhtä tärkeä symbolinen merkitys, kutentavoite, sitten ajattelin vain kolme taiteilijoiden maailmassa, joka pystyy suoriutumaan tästä palkinnosta. SitenLEIKKAUSVOIMAN JEWELRY meteoriitti tehtiin 3 kappaletta, jossa ansiostataitopäällikön väärentäjien Italian, ruusunpunainen terästä liittyi asiaan tulevan taivaalta. Kohdetta, jonka juuret kauas ajassa taaksepäin, samalla materiaalilla kuin taotut miekatantiikin ritarit, objektit syvät juurettilaa omaksua, koskametallifolion onmeteoriitti.

DAMASCUS DESIGN
Ritari oli hänen miekkansa ja ahjossaan onhidas prosessi ja maaginen.
Kaukaisissa Damaskoksessa aikaanristiretkeläiset ja turnauksia,pitkät perinteet master gunsmiths synnytti esineitä valtavasti hyötyä : ne on rakennettu vuonna Damaskoksen teräs.
Legenda kertoo, ettämiekka ja ruusunpunainen terästä voisi leikatakiven, kääriä ympärillemiehen ja selkä suorana, ilman koskaan menettämättäkärjessä.
Materiaalia, joka sovittaa yhteen joustavuuden ja sitkeys johtuen eri imeytymistä hiiltä, pääasiassa keskittyneetmiekan terällä, pitää sen keskeinen ydin suhteellisen pehmeää.
Jo pitkään, koska 1300, ei ollut uutinen tämän prosessin, jotta voimme suri menetys, mutta virheellisesti.

lukko laatikko TOP Hairstylists
Parhaassa tapauksessa suunniteltu erityisesti 3 kappaletta sakset JEWELRY meteoriitti. Alumiini lohko majoittaa sen ontto istuin laser eksklusiivisia kohteita.
Viilto TOP hairstylists, on kaksi puolta laatikon, jonka pohja lohkon ja yläosan kannen, se parantaa kiilto / satiini materiaalia, jolla se on valmistettu.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy