elenco Aziende - HOME PAGE -

biologinen
< HANTESIS BACK

Pysyvää karvojen - HANTESIS


BIOLOGINEN
pysyviä orgaanisia yhdeksi voimaksi
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 91142 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

biologinen
pysyviä orgaanisia yhdeksi voimaksi

biologinen PERM - Pysyvä Biologiset ainutlaatuinen vahvuus
Sisältää Soijaproteiini, ravinteitarakennettahiukset,Keratin aminohapot ja Marine Kollageeni kosteuttaa ja lisätäplastisuus estää split päättyy ja vaurioituneita hiuksia uudelleenrakentaminen.
käyttötapa : soveltaaheiluttaen Lotion pakkaamisen jälkeenhiukset papiljotit, anna vaikuttaa 5-20 minuuttia riippuenhuokoisuushiukset. Huuhtele haalealla vedellä, kunnes täydellinen poistaminennestettä, taputteleylimääräinen vesi pois jokaisen kiharrin ja jatka sitten kyllästyspisteeseenneutralisaattorilla.
Käyttämällä noin 70%neutraloivaa ainetta (samaversion kanssa ja ilman vetyperoksidia) kyllästämään papiljotit, sitten jättää 5 minuuttia.
Poista varovastipapiljotit ja jakaa jäljellä olevat Neutraloiva (30 % pakkausta), juosteeksi nauha. Anna vaikuttaa 1-2 minuuttia. Huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä. Jatka muotoilu. Vain ammattikäyttöön.
box : PERM pakkipullo Applikointisuuttimen 100 ml pullo suutinapplikaattorin NEUTRALIZER 100 ml:

tuoksuva SPRAY - spray tuoksu pysyvästi
Se sisältäävaikuttavana aineena monimutkainen, joka vangitsee ja haisevia molekyylejä muuntamalla ne inerttiin tuotteita, joten tällä tavalla ei voi mieltää meidän hajuaistin järjestelmä.
käyttötapa : jälkeen viimeistely kemiallisten palvelu jatkaa shampoo, pyyhe kuivaaylimääräinen vesi ja spraytuotteen haju poisto. Älä huuhtele lopuksi siirtyyrypisty. Vain ammattikäyttöön.
box : spray pullo 70 ml


Hyytelöimissokeri Maito - toiminta tasoitus ja plumping
Biologinen geeliytyvien maitoa lisätä Perm. Ontasoitus ja plumping. Sisältää Hydrolyzed Keratin, hienoa ravitsee ja vahvistaahiukset kuivina ja heikko.
käyttötapa : sekoitatuotetta suhteessa 1:1. Harjalla Levitä seos 3 mmpohja alkaenniskassa. Levitä seos tasaisestihiukset jaasennuksen huuhtele huolellisesti.
box : pullon annostelunokka 125 ml

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy