elenco Aziende - HOME PAGE -

Mikroskoopilla hiusväreistä
< CO.IN. ARREDAMENTI PARRUCCHIERI BACK

kampaamo tarvikkeet - CO.IN. ARREDAMENTI PARRUCCHIERI


MIKROSKOOPILLA HIUSVäREISTä
MICROSCOPIO PROFESSIONALE PER PARRUCCHIERI
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 106154 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
Mikroskoopilla hiusväreistä
MICROSCOPIO PROFESSIONALE PER PARRUCCHIERI

kauan,kampauksen ei ole vain synonyymi muotia ja kauneutta, mutta myös ja ennen kaikkeaerittäin hyvässä terveyden hiukset. Iho ja hiukset päästä täydessä kukassa vain silloin, kun he ovat terveitä : tämä merkitseevälttämätöntä ammatillista kasvuateollisuuden kanssa, jotta rikastuttaa opintojaan vähintäänalkeita Trichology. Miksiasiakas hankkii yhteensä luottamusta suhteessakampaaja, sinun on osoitettava, että he ovat päteviä, luotettavia, ja niissä onasianmukaiset välineet diagnosoida ja hoitaa yksinkertaisia ​​ongelmiaihoa ja hiuksia.

syntynyt tähän tarkoitukseen MICROSCOPE KOKEMUS : mikro kamera on suunniteltu mukana hänen päivälläkampaaja salonki. Se on laite, havainnointi ja analysointi, joka mahdollistaa syömällä valokuvia ja videoita ja näyttää ne reaaliaikaisesti common- pc näytön käytön aikana. Se mahdollistaa myös voidaan tehdä mittaukset.

valonlähde LED MICROSCOPE PROFESSIONAL on kevyt ja helppo käsitellä ja se on varustettusisäänrakennettu LED- valonlähde, joka saa virtansa USB-kaapelin kautta. Kuvien ottamista voi tapahtua hiirtä tai käyttämälläMicrotouch kahvassaMICROSCOPE.

ZOOM
Suurennus saavutetaan (enintään 200 px), voit näyttää kätevällä ja selkeäihon pintaan, joten se selvääammatillista ennen kaikkea, mutta myös asiakkaalle, jos on ongelmia, jotka toimivat hilse, seborrea, lausutaan hiustenlähtöä. Myösanalyysi hiukset voivat hyötyäkäytöstä MICROSCOPE koskasuurennos on tuoda esiin vahinkoakynsinauhoja. Kynsinauhojen onuloin kerroshiukset, takkinsa, koska sijainti, jossa se sijaitsee, onensimmäinen vaurioitua, kun hiukset on pahoinpidellä shampoot sopimatonta, aggressiivinen hoidot, liiallinen harjaus, jne..

KÄYTTÖKIT
Käyttäjä käyttääMICROSCOPE PROFESSIONAL voit näyttääasiakkaallealue, jotta voidaan puuttua, mikä hänelle tietoinenmahdollisuus hoitoja ja parannuskeinoja. Yksinkertaistaatehtävää dell'Hairstylist orientaation asiakas voi käyttää ja ostaa tiettyjä tuotteita.
Sarja sisältää :
- Mikroskooppi AMK412

- seurata C200

- Litium-akku

- AV-kaapeli / TV

- akkulaturi

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy