elenco Aziende - HOME PAGE -

FLY X2
< BABYLISS PRO BACK

kampaamo tarvikkeet - BABYLISS PRO


FLY X2
ammatillinen trimmeri
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 82238 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

FLY X2
ammatillinen trimmeri

FLY X2 on inspiroinutlaatua ja suorituskykyä Ferrari, sekäteknologista huippuosaamista BaBylissPRO. Tämä ylellinen ammatillinen Hiustenleikkuukonetta on varustettumoottoritekniikka MaxLife PRO poikkeuksellisen suorituskyvyn ja erittäin nopea järjestelmäerikoishiontainen. Moottorit on varustettu perinteisen hiilihiukkasten hankausku päätyy vaikuttavissalaitteen. Kunhiilet kulutetaan,moottori lakkaa toimimasta. BaBylissPRO ™ on poistanuthiilet ja korvasi ne 4 erittäin tehokas harvinaisten maametallien magneetteja. Tämä tekninen kehitys mahdollistaa suunnitella moottoreita kevyempiä ja kestävämpiä (jopa 10.000 tuntia). MaxLife PRO moottorit ovat paljon kevyempiä kuin tavalliset moottorit ja on varustettu 2 kuulalaakerit huomattavasti vähentäätärinöitä.

terä

X - Grip onkiinteä terä Titanium -pinnoite,liikkuva veitsi teräksestäkorkea pitoisuus hiiltä, joka tarjoaa leikkaamalla tehoa kaksi kertaa suurempi ensimmäisestä vaiheesta,rajataajuus 6300 liikkeitä per minuutti terä.

FLY X2 on 32 kombinaatioiden Leikkuukorkeuksien.

akku Lithium - Polymer suuri kapasiteetti mahdollistaamoottorin toiminnanvoima jatkuva korkea teho ja vääntömomentti, varmistaa maksimaalisen suorituskyvyn, myös taata poikkeuksellista itsenäisyyttä 3 käyttötunnin (ilman yhteyttäsähköverkkoon ja ilman lataa) saatulähtöaika ultranopeat maksutta 3 tuntia

FLY X2 siten taataan säästöjä, mukavuus, keveys ja ergonomia.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy