elenco Aziende - HOME PAGE -

EXENCE Aromaterapia - Eteeriset öljyt
< REVIVRE BACK

Hoidot - hiustenhoito - REVIVRE


EXENCE AROMATERAPIA - ETEERISET öLJYT
synergiaedutluonne puhdasta esanssit kukkia ja kasveja
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 109443 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
EXENCE Aromaterapia - Eteeriset öljyt
synergiaedutluonne puhdasta esanssit kukkia ja kasveja
luonnosta ja

haku Revivre syntynyt EXENCE Aromaterapia uusi linja ammatillisen tuotteidenpäätöslauselmanviat päänahan. Natural muotoiluja, luotu huolella ja dermatologisesti testattu. Laboratoriot Tutkimus-ja kehitystoiminnan Revivre ovat aina varovaisia ​​luoda tehokas muotoiluja ja miellyttäviä käyttää, itse asiassa EXENCE aromaterapiahoitoja hyödyntäämonia ominaisuuksia eteeriset öljyt poistamalla viat ja ne johdattavat sinutaistien matka seesteisyys ja sisäinen rauha.

eteerisiä öljyjä ja REVIVRE
Eteeriset öljyt ovatpieni aarre luonnon. Niitä tuotetaan hyvin pieninä pitoisuuksina ja ovattosi tiiviste hyve. Jokainen sekoitus eteerisiä öljyjä Revivre luotiin antamaanparhaat tuloksetpäänahan, muistelemalla miellyttävä aistien tunteita. Vitamiineja, luonnon uutteita ja hivenaineet ovatmuita tärkeitä komponentteja linjan Exence. Tänään pinta- ovat vieläkin herkempää. Vuonnashampoo eteerisiä öljyjä mikrokoteloitunauusi tensiattivi, säilyttää niitä ja tekemällä niistä vain hyvästäsovellusiholle. EXENCE Aromaterapia : joukko kattavia hoitoja, jotka tarjoavat räätälöityjä ratkaisuja riippuenvaatimusmäärittelyhiukset jaettu viiteen eri ohjelmia.

detox ohjelma EXENCE Aromatherpy
Hoito ääretön makeutta että syvä puhdistaapäänahan ja takaisintilan optimaalisen tasapainon. Erittäin tehokkaita toimia, että voit myös voimistaa muiden erityisohjelmien EXENCE Aromaterapia.

Synergia DETOPLUS
Precious rikastetta öljyjen puhdistavaa toimintaa. Poistaa tehokkaasti kaikkiepäpuhtaudet, jotka hidastavatnormaalia toimintaakarvatupen päänahan. Runsaasti esanssit tekeetyökalun valinta tapauksissa nopea hiustenlähtö, huono liikkuvuus tai herkistymistäpäänahan.

DETOPLUS 1
Arvokkaita synergiaedut eteerisiä öljyjä, jotka syvä puhdistaapäänahan. Se rentouttaa ja palauttaa ihon kimmoisuuden, edistää mikroverenkiertoa. Tehokkaasti ehkäiseeheikentyminenjuuri, pitkittääkasvuvaiheessahiukset.

SHAMPOO DETOPLUS
Hellä shampoo, SLES ilmainen, suunniteltu syväpuhdistettua päänahan. Arvokas synergia eteerisiä öljyjä ja luonnollisia ainesosia sisälsi takuu mikrodispergoidussa toiminta puhdistus ja ravintoahiukset polttimo tehokkaasti torjuaheikkeneminenroot.

DETOPLUS 2
Arvokkaita synergiaedut eteerisiä öljyjä, jotka syvä puhdistaapäänahan. Se rentouttaa ja palauttaa ihon kimmoisuuden, edistää mikroverenkiertoa ravintoaineita. Tehokkaasti ehkäiseeheikentyminenjuuri, pitkittääkasvuvaiheessahiukset.


yritykset

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy