elenco Aziende - HOME PAGE -

BIOLAGE ADVANCED - FULLDENSITY
< MATRIX BACK

Hoidot - hiustenhoito - MATRIX


BIOLAGE ADVANCED - FULLDENSITY
BIOLAGE ADVANCED HYVINVOINTI ALKAA PÄÄ
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 22535 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
BIOLAGE ADVANCED - FULLDENSITY
BIOLAGE ADVANCED HYVINVOINTI ALKAA PÄÄ

BIOLAGE ADVANCED hyvinvointi alkaa pää
Hiustenhoito hoitoja räätälöidä erityistarpeisiin jokainen karva
Hiukset esteettinen tarpeisiin helposti tunnistaa ja edellyttää välitöntä vastausta ratkaista arkipäivän ongelmia. Vaihtelee Biolage kontrasti hauraus, crespo, nestehukka ja väri, että taipumus haalistua. filosofia on filosofiaa, että taustalla kauneus-linja, joka ilmaisee itseään eri tavoin: kauneus, joka tulee suojella ympäristöä ja luonnon monimuotoisuutta; Kauneus toivottavaa ja kestävän kehityksen kannalta. Kauneus ja hyvinvointi stylistit ja asiakkaille. kestävyyden yhtiö pyrkii jatkuvasti vähentämään energian ja veden kulutuksen ja päästöjen minimoimiseksi ja jätteiden tuotteiden valmistuksessa. Vuonna 2011 yhdysvaltalaisen tuotantolaitos Biolage vähentää 30 % CO ² ja kierrättää 96 % jätteen tuottaa energiaa. Tavoitteena on vähentää ekologisen jalanjäljen 60 % vuoteen 2020 mennessä. Lisäksi jopa 40 prosenttia tuotteista on pakattu pakkausten PCR (post kuluttaja kierrätetty). Niin, että vuoteen 2020 mennessä 100 % kaikki uudet tuotteet on ympäristö- tai hyötyä. Kauneus luonne paljastui tieteen ensimmäistä kertaa Biolage esittelee innovatiivinen lähestymistapa perustuu kaavoihin BIOMATCH innoittamana toiminnallisen kauneuden luonnon. Tiede kaavat näyttävät luonto luoda laadukkaita hiusten hoitotuotteet, joiden avulla voit ratkaista arkipäivän ongelmia. Joten biomimicry luonnon inspiroimat kurinalaisuutta, on osoittanut, se jatkuvasti saada parhaat tulokset.

FULLDENSITY
Tiheys ja harvennus uhkaavat käsitys itsestään. Merkit ovat harvennettu hiukset hauraus, rikkoutuminen ja pienempi tiheys ja määrä. Ratkaisu tarjoaa FULLDENSITY linja, joka antaa tunteen instant paksuuntuminen ja keventäisi kapillaari taukoja koko katsoa ja kestäviä tuloksia. Aktiiviset aineet liitto nature ja science, tuotteen ovat:
Biotiini, sisälsi pähkinät, antaa hiusten vahvuus;
• Sinkki kumppanuus;
• Gluco-omega.

Shampoo harvennus hiukset
Antaa hiukset näyttävät ja tuntuvat terveempiä ja poistaa epäpuhtauksia, jotka lahden follikkelia. Pitkin avulla asema, antaa voimaa kuitu ja estää tulevaisuudessa katkeamisen.
pakkaus: pullo 250 ml.

Hoitoaine hiuksille ohennettu
Edellytykset hiukset kuitua, ravitsee, vahvistaa ja antaa kiillon ja elinvoiman.
pakkaus: putki 200 ml.

DENSIFYING HOITO SPRAY
Laajentaa paksuus hiukset välittömästi. Jo kun ensimmäisen soveltamisen spray on että asiakas on tietoinen muutos hiukset, hiukset on enemmän paksu ja näyttävät vahvempi.
pakkaus: 125 ml spray pullossa.

DENSIFYING hoito STEMOXYDINA
Patentoitu molekyyli seurausta vuoden tutkimuksen laboratoriossa. Patentoitu Stemoxydina™ 5 % aktiivinen kiinteyttävä, ravitseva päänahan, luo optimaalisen laajaa uudistamista ja replenishes hiusten vain 3 kuukautta (vahvistettu kliinisissä tutkimuksissa).
pakkaus: laatikko 10 pulloa 6 ml.


yritykset

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy