elenco Aziende - HOME PAGE -

TOP CARE Color Save
< LISAP BACK

Hoidot - hiustenhoito - LISAP


TOP CARE COLOR SAVE
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 105639 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

TOP CARE Color Save

TOP CARE Color Save onperuslinja täydentäviä tuotteita parantaaväriä palvelua. Se onainutlaatuinen järjestelmä on suunniteltu erityisesti hoitoon hiusten värjäyksen ja korosti hiukset pitää se etsii terveitä, pehmeä, silkkinen kiitostehoaineen monimutkainen.

VAIHE 1 : PRE STAIN ihonvärin
Estää ja estäämuodostumista läiskät iholla värjäys. Siinä käytetään helposti. Se onsuojavoidetta erityisiä ennaltaehkäiseviä ja suojelevia toimiaihoa.
box : 150 ml: n putkeen.

VAIHE 2 : POST väritasapainotyökalu
Kylpyhuone tasapainotus kapillaari dopocolore happamassa pH: ssa, ilmoitetaan heti värjäyksen jälkeen. Sen puhdistava vaikutus on lievä. Poista värjäytymistä emäksinen jäämiä päänahan ja hiusten. Se parantaa ja täydentääkosmeettisia toimia, suojellaväri palveluun. Sisältää Heliogenol (uutettu auringonkukansiemenet), Aminocare Complex ja vitamiini / pii Complex. Osin ihon pH-arvon.
box : 1000 ml pullo.

VAIHE 3 : PH Balancer POST väri
On välttämätöntä hoidon jälkeen väritys, valkaisu ja kohokohtia. Sisältää Heliogenol (uutettu auringonkukansiemenet), Aminocare Complex ja vitamiini / pii Complex. Raportin heti (minuutti) pHhiukset sen luonnolliset fysiologiset arvo (5-6). Luonnollisesti kosteuttaa ihoa ja hiuksia. Normalisoi ja suojaa hiuksia kynsinauhoja biologisesti.
box : pulloa 250 ja 1000 ml.

VAIHE 4 : REFLECTIONS suojeleva SPRAY
Suojaahiukset luomallasuojaava este, joka suojaakuitua ulkoisia tekijöitä. Innovatiivinen micropolimero kietoohiuksetmikroverkkosuodatin että tasoittaakynsinauhoja ja korjaukset jolloinhiukset pohtimaan keinovaloa. Parantaaheijastavuushiusten värjäyksen optimoimallayhteenkuuluvuuttaasteikothiukset kynsinauhoja.
paketti : Pump pullo 250 ml.

C1 : KYLPYHUONE värjätyt hiukset ravitseva
Innovatiivinen kaava pesee toimintaa antioksidantti, jossa Aminocare Complex, Wheat Protein, Heliogenol, Vitamin Silicon Complex kosteuttava ja anti -aging, puhdistaa kaikille hiustyypeille, värillinen, valkaistu ja käsitelty, elvyttää häikäisyä ja pitääulkonäön kestävyys.
box : pulloa 250 ja 1000 ml.

T2 : hengityssuojainta värjätyt hiukset
Kanssa Aminocare Complex, Heliogenol, vitamiini Silicon Complex oninnovatiivinen kaava, joka suojaa värjätyille hiuksille. Väri kestää pidempään jahiuskuitua kestää paremmin toistuvaa pesua. Se sisältää aktiivisia ainesosia, jotka tekevät hiukset sileä, suojattu ja säänkestävä.
box : 250 ml purkki.


yritykset

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy