elenco Aziende - HOME PAGE -

SYNERGICARE INSTANT SILEÄ
< ITELY BACK

Hoidot - hiustenhoito - ITELY


SYNERGICARE INSTANT SILEÄ
kihara tukka hoito
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 96099 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
SYNERGICARE INSTANT SILEÄ
kihara tukka hoito

Itely tutkimuslaboratoriot ovat kehittäneet ylellinen hoito erityisesti omistettu hoito kihara ja kapinallinen hiukset. Ensimmäisestä hakemuksesta näet tuloksia: hiusten kurinalaista ”kompakti ja helppo kammata. INSTANT sileä on hyvinvoinnin rituaali saada silkkinen karva on täysin sileä ja erittäin valoisia. Tuotteiden SYNERGICARE INSTANT sileä todistaa se ei voi olla täydellinen harmonia luonnon ja teknologian ovat kaikki täysin Sles ilmaisia. Natriumlauryylisulfaatti puuttuminen pesuainetta, joka usein aiheuttaa ärsytystä ”vähentää aggressiivisuutta shampoo päänahan ja hiukset on kunnioittaa luonnon kauneutta. Kaikki kerääminen SYNERGICARE on todellakin ”pinta järjestelmä hyvin lieviä ja iho-yhteensopiva. Ei parabeeneja ja formaldehydi ”INSTANT sileä takaa käyttöturvallisuuden” erityisesti niille, joilla on herkkä iho. Säilöntäaineiden viime sukupolven ihon täyteaine käyttö vähävaikutteisten vähentää ei-toivottuja ihon vastaus kuin ärsytys on kutina ja punoitus. Kaikki SYNERGICARE tuotteet eivät sisällä synteettisiä värit: valmiin tuotteen väri on sekoittamalla sen luonnollisia ainesosia muut väriaineet lisäämättä. Lopuksi kaikki tuotteet testataan dermatologisesti ja kunnioittaa lopulliselle kuluttajalle.

SMOOTHING SHAMPOO
Sulfaatti-ilmainen shampoo erityistä kihara ja kuriton. Sen rikas kaava suorittaa herkkä puhdistus toimintaa ”kunnioittaa hydrolipidic elokuva, joka rivittyy hiukset kuitua ja yksinomainen tehoaineiden antaa hiuksille parempaan nesteytyksestä ja combability.
pakkaus: 250 ja 1000 ml: n pulloa.
.
TASOITTAA NAAMIO
Nutri silottava hoito kihara ja kapinallinen. Erittäin Hiustenkuivaaja edustajien rikas vartalokääreen kääriä kapillaari kuitu kosteuttaa ja elvyttää. Helpottaa määräysvaltaa kähertää jolloin hiukset pehmeä ja erittäin oppivainen prässi. Hänen toimintansa suojaa elementit ja kosteutta antaa uskomattomia kiiltoa. Karvat ovat täysin ilmastoituja pehmeä ”kevyt” ja erittäin sileä ja kurinalainen.
pakkaus: pulloa 200 ja 1000 ml.

INSTANT SILEÄ SEERUMIN
Tasoitus seerumin erittäin Thermo-kosteusvoide normaalit ja hienot hiukset. Syvästi ravitsee hiuksia ja kestävä toiminta ultra tasoittaa ”jättäen hiuksen silkkinen kevyempi ja kurinalainen.
pakkaus: pullon 150 ml.

KOSTEUS TULPPA
Kosteus laskee tietyn ihanteet kihara ja kapinallinen. Varmistaa täydellisen hallinnan kähertää ja suojaa kosteudelta ja ulkoisia tekijöitä. Tulos: täysin sileä kiiltävät hiukset, joka on pehmeä kosketus ja kiiltävä vaikutus.
pakkaus: pullo 50 ml.

ENÄÄ KÄHERTÄÄ
Erityinen termo-aktiivinen erittäin kosteuttava neste kihara ja kapinallinen hiukset. Suojaa lämpö ja helpottaa suoristus hiusten kuivain ja levy ”jättää hiukset pehmeän ja kurinalainen.
pakkaus: 75 ml pullo annostelija.


yritykset

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy