elenco Aziende - HOME PAGE -

JÄÄTELÖ KERATIINI - mousse, seerumi, öljy elixir
< INEBRYA BACK

Hoidot - hiustenhoito - INEBRYA


JÄÄTELÖ KERATIINI - MOUSSE, SEERUMI, öLJY ELIXIR
rakenneuudistuksen linja


offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

JÄÄTELÖ KERATIINI - mousse, seerumi, öljy elixir
rakenneuudistuksen linja

rakenneuudistuksen linjauksia keratiini hiusten suoristaa Kinky ja joutua kemiallisella
Jäätelö keratiini suorittaa tehokkaasti kuvaamisen ja tiivistysaine estämiseksi split päättyy. Erityinen proteiini-pohjainen muotoilu on rikastettu aminohappoja ja keratiini parannettu keramideja elvyttää hiukset kuluneet ja palauttaa intercellular antaa yhteenkuuluvuutta hiukset näyttää paremmin, compact' elastinen ja elintärkeää. Bamboo uute edistää ravitsee ja kosteuttaa hiukset terveempi ja vahvempi. Maitoproteiinien käyttää poikkeuksellista valtaa Hiustenkuivaaja ja ravitseva tonic ".

KERATIINI MOUSSE
Rakenneuudistuksen keratinous mousse kanssa keramideja kiinnitys ihanteellinen keskipitkällä ja hennoille hiuksille keskelle puuttuu sävyä ja voimakkuutta "joka edellyttää hankinta lisää elinvoimaa. Uudistaa hiusten kanssa korkea kosmeettisten toimintaa ja tekee ylimääräisessä määrä jolloin hiukset pehmeä ja kevyt.
pakkaus: 250 ml pullon.

RAKENNEUUDISTUKSEN SEERUMIN
Rakenneuudistuksen keratiini nestettä sopii kuiviin hiuksiin on kihara "värikäs ja käsitellään. Erityistoimia Varauksen samettinen heti loistava hiukset "pehmeän ja silkkisen eikä painaa sitä alas. Hyaluronihappo ja keramideja rekonstruoi halkeamia ja puutteita kapillaari kuidun "rivitys varret suojakalvo anti-kähertää ja kosteutta.
pakkaus: 100 ml pullo.

KERATIINI ÖLJY ELIXIR
Öljy-Elixir kasviperäisten keratiini rakenneuudistusta ja Macadamia öljy sopii kuiviin hiuksiin on kihara "värikäs ja käsitellään. Ei-rasvaista muodossaan on rikas ja keskittynyt, syötteet' sairauksista ja selvittää tehokkaasti "tuo pehmeyttä ja silkiness ylimääräinen jopa vaikeimmista hiukset. Uudistaa vahvistaa ja elvyttää sisäinen rakenne tekee hiukset sammutettua.
pakkaus: 200 ml pullo.


yritykset

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy