elenco Aziende - HOME PAGE -

freerange
< HANTESIS BACK

Hoidot - hiustenhoito - HANTESIS


FREERANGE
FREERANGE
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 88914 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

freerange
FREERANGE

linja on suunniteltu erityisesti värjätyille ja käsitellyille hiuksille. Ravinteita ja rakenneuudistus laki keratiini, suorittamisestailmastointi. Hiukset hankkii nesteytys, body, pehmeyttä ja kiiltoa.

runsaan vaahdon - Universal hiuksille shampoo
Universal shampoo, hellävarainen toistuvaan käyttöön normaali ja käsitellyt hiukset. Peseiho antaahiusten määrä ja ruumiin.
box : pulloa 250 ja 1000 ml säiliö 10 lt

COLOR tasapainottava shampoo
Shampoo erityisesti suunniteltu värillinen ja käsitellyt hiukset. Se sisältää aktiivisia aineita, joilla on alhainen indeksi ärsytystä, korkea suojatoimia, puhdistaa hellävaraisestiihon ja hiustenvärejä.
box : 250 ml

COLOR tasapainottava hoitoaine
Rakenneuudistus ja kosteuttava naamio värillinen ja käsitellyt hiukset. Ravinteita ja rakenneuudistus laki keratiini, suorittamisestailmastointi. Se antaa hiuksille kosteutta, kehon, pehmeyttä ja kiiltoa.
box : 150 ml pullo

NIITTY Plax
Se onvahvasti detangling kerma, rakenneuudistus, ravitseva ja kosteuttava sisältävät Meadow Seed Oil ja Royal Jelly. Näiden aineiden ansiosta lähellä kemiallisesti käsiteltyjä hiuksia heti olettaa,kehon ja kiiltoa hiuksiisi. Erinomaisia ​​tuloksia ovat myös luonnolliset hiukset, kihara ja kuiva, niillä on taipumus mennä solmuun.
box : purkkia 250 ml ja 1 kg

ENERGY SEERUMI
ravinteiden ratkaisu energisoiva ennen ja jälkeen hoidon

Ravinteiden ratkaisu energisoiva pre - ja post - hoitohiukset, tekeeilmastointi ja korjaavassa. Kiitos sen kaavan suihkeita, ENERGY seerumia käytännön käyttöön kotona taisalonki. Sopii kaikille hiustyypeille, sopii erityisesti niille, värjätyt, valkaistut, raidallisia tai hoitaa. Se sisältää runsaasti elvyttämiseen ominaisuuksia, kuten omega 3, omega 6 ja omega 9. ENERGY seerumin voidaan myös käyttää esikäsittely voimakkaasti vaurioituneita hiuksia.
box : 150 ml spray pullo

OIL MIX
Suojaöljyä ääriviivatkasvojen ja kaulan käyttää suojaavana rajankasvojen ja kaulan ennen kuinväri. Mixed väri (noin 5 ml) vähentää ihon yliherkkyyttä.
box : 60 ml pullo annostelija


yritykset

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy