elenco Aziende - HOME PAGE -

EUDERMIQUE
< HANTESIS BACK

Hoidot - hiustenhoito - HANTESIS


EUDERMIQUE
käsitellystä kasvi kantasoluja
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 92067 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

EUDERMIQUE
käsitellystä kasvi kantasoluja

taistelee hiustenlähtöä
Plant kantasolut ovat alkeellisia soluja ole erikoistunut pystyvät lisääntymään ja kehittää mahdollisesti loputtomiin, muuntamiseen useissa muissa solutyypeissä tarkempia, pystyy suorittamaan minkä tahansa funktion ja voi korjata minkä tahansa kudoksen. Nämä solut ovat epigeneettiset tekijät muistuttavat ihmisen soluja, joiden avulla voit ravita, sävy ja elvyttääpäänahan jasolurakennehiukset.

rakenneuudistus ominaisuuksia kasvien kantasolujen avulla voidaan pidentääkarvatupen ja siten hidastaa hiustenlähtöä. Kautta erityisesti prosesseja kulttuurin laboratoriossa, saatiin kasvi kantasolujenvalikoima raakoja marjoja rypäleitä. Nämä itse asiassa kuin kypsistä viinirypäleistä on enemmän elinvoimaa erittäin korkea ja siksiparempia mahdollisuuksia kasvuun. Kasvi kantasoluja, jotka ovat peräisinraakoja marjoja viinirypäleet, suosimallatärkeä antioksidantti toimintaa ja ovatsuureksi avuksi torjumaanhaitallisia radikaaliyhdistettä aiheuttama sisäiset tekijät (stressi, tupakointi, huono ruokavalio,...) ja ulkosyntyisten (pilaantumista, UV-säteily,...). Niiden tehokkuus on säilyttäväkosmetiikkaformulaatioihin antaaosoittautunut anti -aging.

ARNICA SHAMPOO - suolaa, SLS ja SLES
Läsnäolo arginiini, vahvistaen ja rakenneuudistus ominaisuuksia, auttaa uuden vaurioituneita hiuksia ja hauras. Lisäksiläsnäolo luonnon uutteita Inkivääri, muskottipähkinä ja neilikka auttaa toteuttamaantonic ja piristäviä, lisäämälläreuna mikroverenkiertoapäänahan ja parantaahapetushiukset. Sisältää eteerisiä öljyjä piparminttu ja eukalyptus korkea virkistävä, innostava ja balsamico voivat antaa sinullelisäenergiaa hiukset hauras. Läsnäolo eteerinen öljy Cajeput puhdistamalla ominaisuuksia auttaa pitämäänihon puhtaana suosiiluonnollista hapetuspäänahan.
box : pulloa 100 ja 250 ml

ARNICA LOTION
Lotion apua hiustenlähtöä vastaan ​​. Sisältää luonnon uutteita Arnica, paprika, Ginseng ja Nokkonen voi edistääsyrjäisten mikroverenkiertoa, parantaahapetushiukset polttimo. Nämä uutteet, että tästä syntyy synergiaetujamonimutkainen aminohappoja ja B12-vitamiinia, auttaa lisäämään hiusten voimaa, energiaapäänahan ja edistämällä asianmukaista hapetus.
box : 8 ml: n pulloa laatikoihin 12 kpl tai 4 kpl laatikko yhdistettynä ARNICA SHAMPOO 100 ml


yritykset

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy