elenco Aziende - HOME PAGE -

BIOCORALL
< HANTESIS BACK

Hoidot - hiustenhoito - HANTESIS


BIOCORALL
jälleenrakentamiseen vaurioituneita hiuksia , tehty kalkkilevää
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 109634 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

BIOCORALL
jälleenrakentamiseen vaurioituneita hiuksia , tehty kalkkilevää

tutkimuslaboratorioiden ja kehitys Hantesis BIO - syntynyt Corall :tuotelinjanjälleenrakentamiseen pysyvää karvojen vaurioitunut epäsuotuisista sääoloista, aineita, kuten klooria tai liian aggressiivinen kemiallisella käsittelyllä, väritys tuotteita super vaalentamiseen tai valkaisu.
BIO - Corall, joka perustuu kalkkilevää, Amino Keratin, Provitamin B -vitamiinija E suorittaajälleenrakentamiseen suoraanhiukset, jos se rikkoutuu korjauskelvottomaksi : inaivokuori.
Kalkkilevää on runsaasti aine erittäin kosteuttavat ihoa ja hiuksia, sen kudokset ovat aminohappoja, ureaa, fruktoosi ja Vitamiini PP, joka antaa hiusten voimaa, elinvoimaa, kiiltoa ja pehmeyttä ja rakentaa niitä. Provitamiini B ravitsevathiuksia tehden pehmeä, sileä ja kiiltävä kuin silkki.
Vitamiinitja E onantioksidantti taistelevat vapaita radikaaleja, niiden toiminta anti -aging ihon ja pitää hiukset terveen ja voimakas. Hydrolysoitu keratiini, ettäaine samanlainen Natural Keratin, tuo ravintoa, pehmeys, lujuus ja kiiltoa kaikille hiustyypeille.

K -coral SHAMPOO
CORAL K - SHAMPOO - pohjainen Levät Reef, onshampooyhteensä jälleenrakentamiseen hiuksille kemiallisten käsittelyjen liian aggressiivinen. Runsaasti keratiini aminohappoja, Pro B-vitamiini, vitamiinitja E, tekeepysyvän jälleenrakennuksen ja antioksidantti, estää ihon vanhenemista ja varsi.
käyttötapa : Levitätarvittava määrä kosteisiin hiuksiin ja hiero kevyesti. Huuhtele ja toista tarvittaessa. Hakemuksen käsittelyn kannalta Re- Rakentava Oil tai Coral.
paketti : 250 ml pullo.

RE - RAKENTAVA OIL
RE - RAKENTAVA öljy onöljyä runsaasti vitamiineja, Levä Reef aineita ja antioksidantteja, jotka taistelevat vapaita radikaaleja ja estää vanhenemistavarren. Myös vahvistamallakeratiini rakennettahiukset, antaa heille voimaa, kehon ja elinvoimaa.
käyttötapa : pesun jälkeen K - Coral shampoo, levittää
RE - RAKENTAVA ILO pituudet ja vinkkejä, varovasti hierontaalueita kohdellaan. Anna vaikuttaa 5-10 minuuttia. Huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä.
paketti : 150 ml pullo.

CORAL levänaamiossa
Merilevä Reef, koralli levänaamiossa onravitseva naamioyhteensä jälleenrakentamiseen hiuksille kemiallisten käsittelyjen liian aggressiivinen. Se on runsaasti aineita, jotka liittyvätluonnon keratiini, B-vitamiinit, A-ja E, jotka rekonstruoida sisäinen rakennehiukset ja onantioksidantti, estää ikääntyminen iho ja hiukset.
käyttötapa : pesun jälkeen K - Coral, poista ylimääräinen vesi imeyttämällä pyyhkeellä. Levitätarvittava määrä CORAL levänaamiossa, peitämuovinen korkki ja sitten taas pyyhkeellä. Anna vaikuttaa 5-10 minuuttia. Huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä.
paketti : 150 ml: n putkeen.

SILK DROPS
SILK DROPS onmonimutkainen ilmastointi, ravitseva, kirkastaa ja adjuvanttia, hyödyllisiksi ehkäisy split päättyy.
käyttötapa : Jakakaa 2-3 tippaatuotteen päälle sormenpäät ja sovelletaanja päihin. Käytä märällä tai kuiviin hiuksiin.
paketti : 30 ml injektiopullo annostelija.

SHINING MIST
SHINING MIST onspray puola kaasu ei, kiitos sen vaikuttavia aineita, antaa hiuksille pehmeyttä jahienovarainen kiilto, poistaa staattista sähköä.
käyttötapa : Suihkuta suoraan hiukset etäisyydeltä 25-30 cmhiukset.
paketti : ei kaasua spray pullo 150 ml.


yritykset

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy