elenco Aziende - HOME PAGE -

3ACTION
< HANTESIS BACK

Hoidot - hiustenhoito - HANTESIS


3ACTION
kliinisesti testattu
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 104925 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

3ACTION
kliinisesti testattu

tutkimuslaboratorioiden Hantesis syntynytmonitoiminen ammatillinen linja kaikkienpoikkeavuuksien iho ja hiukset, joka perustuumuotoiluun kliinisesti testattu tutkimuskeskuksessa ja kansainvälinen arviointi.
3 Toiminta onhoito trivalenteista muotoilu intensiivinen alkuperäinen ja yksinomainen, perustuu innovatiivisiin ja monimutkaisiin omaisuuseriin, jotka voivat vahvistaavarsi ja pitääihon täysin puhtaita.
Spesifinenhygieniaapäänahan ja hiusten, avustaminensuuronnettomuuksien poikkeavuuksiapäänahka : Fall, tasapainotus, hilsettä ja rasvaa.
Monimutkainen aminohapot : kysteiini - Ornithine - Biotiini - metioniini, avulla vahvistaarakennettahiukset estää sitä putoamasta.

ACTIVE PLUS HOITO
puhdistaa ja uudistaapäänahka, parantaa mikroverenkiertoa
Tuote sisältää aineita, jotka ovat hyvin puhdistava, virkistävä ja virkistävä, vahvistaminenvarsi edellyttää heikkous. Ilman luonnollisen rosmariiniuutteiden, stimuloimalla, virkistävä ja energisoiva, parantaamikroverenkiertoapäänahan oxygenatinghiukset polttimo ja vähentämällä määrä hilse, joissa kasaantuminen rasvainen nestettä.
käyttötapa : Käytä kuivalle iholle 10 ml tuotetta kiinteässä linjat, 5 cm: n etäisyydelle toisistaan ​​. Hiero kevyesti ja jätä 2 minuuttia. Huuhtele huolellisesti.
paketti : pullo Applikointisuuttimen 2,5 unssia (noin 74 ml) ja 200 ml pullo.

Active Plus SHAMPOO
Rauhoittava shampoo, käsittely ja normalisoi, silläherkkä
Käyttö tiettyä aminohappoa monimutkainen strengthener, kimmoisuutta ja tali säädin, jonka avulla voidaan torjua hiustenlähtöä fortificandonerakennetta, lisätävastustuskykyä ja regularizing tuotantoa ylimääräinen tali. Läsnäolo E-vitamiini ja PP, antaa tuotteellesuuri teho tulehdusta ja antioksidantti.
käyttötapa : Levitä kosteisiin hiuksiinriittävä määrä shampoo, hiero kevyesti ja huuhtele huolellisesti.
paketti : 6,67 fl oz pullo (noin 200 ml) ja 16,91 fl oz (500 ml noin.)

LOTION Active Plus
intensiivinen voide kliinisesti todistettu
Mukanaalkuperäinen ja ainutlaatuinen koostumus, joka perustuu Tioderivati ​​korkea tali säätö- ja puhdistava ominaisuuksia, pystyy palauttamaanasianmukaisen tuotantoa tali, jolloinsyväpuhdistuspäänahan.
Tuote sisältääinnovatiivisia monimutkaisia ​​mineralizing joka kosteuttaa, suojaa ja vahvistaavarsi, lisäämälläluonnollisen suojan ulkoisia tekijöitä, estää hiustenlähtöä ja stimuloi hiusten uusiutumista. Läsnäolo -vitamiini E, F ja Menthol antaa aktiiviseen PLUS LOTION erittäin tulehdusta, antioksidantti ja virkistävä.
käyttötapa : toimita tuotetta suoraan iholle ja hiero hellävaraisesti kunnes se on täysin imeytynyt, älä huuhtele.
paketti : pullo Applikointisuuttimen 2,5 fl oz (74 ml noin.)


yritykset

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy