elenco Aziende - HOME PAGE -

DERMOPURE - Sebocontrol
< FREE LIMIX BACK

Hoidot - hiustenhoito - FREE LIMIX


DERMOPURE - SEBOCONTROL
tali puhdistava hoito otteita takiainen ja savea
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 93045 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

DERMOPURE - Sebocontrol
tali puhdistava hoito otteita takiainen ja savea

torjumiseksi ylimääräisen talin, koska psyko - fyysinen stressi, sään ja saastuminen, FreeLimix opiskeli DERMOPURE,linja tali säätelevä puhdistavaa. Takiainen sen supistava ominaisuuksia normalisoidabakteeriflooraapäänahan ja estää punoitusta ja ärsytystä. Yhteinen toiminta valittujen komponenttien (koivu, Cacao ja oliiviöljy), vahvistaa ja ravitseepäänahan ja hiusten, heilleterve, pehmeä ja kiiltävä. Savi on runsaasti mineraaleja ja hivenaineita toteuttaaprosessi osmoosi kautta joka imee epäpuhtauksia ja kuolleita solujapäänahan ja antaamineraalien tarpeen sen elvyttämistä.

- 1 kevyiden nesteiden DERMOPURIFYING : kyseessä on vähäinen ylimääräisen talin, sovelletaan ennen sampoolla virkistävä ja rauhoittava.
box : injektiopullo, jossa Applikointisuuttimen 150 ml

- 1 savinaamio : käytön hiukset hyvin tylsää tai erittäin raskas. Levitä kuivumaan tai hieman kosteisiin hiuksiin, kiitosominaisuuksiasavi imee epäpuhtaudet ja tasapainottaa talin tuotantoa.
box : 200 ml tuubi

- Tali säätelevä shampoo 2 : jälkeen sovellettavan hoitojen 1 1 Light, shampoo DERMOPURE ontehokas puhdistusaine ja onantiseborrheic puhdistava ja normalisoidabakteeriflooraan.
box : 500 ml: n pulloissa

- CLAY Shampoo: shampoo tali säädin savella ja takiainen. Se puhdistaapäänahan ja hiusten perusteellisesti. Myrkkyjä ja epäpuhtauksiahiukset mennä vihreä savi, joka puolestaan ​​myy mineraaleja, jotka edistävätelvyttämistähiuksia ja hiuspohjaa. Korkea pitoisuus piidioksidin läsnäsavi mahdollistaalempeä hilseily ja poistaminen kuolleita soluja, paljastaauusilla ja elintärkeää. Huomautuksia remontti ja puhdistava savi lisätäänrauhoittava ja kosteuttava takiainen ja dell'Hamamelis jotka estävät ärsytystä ja punoitusta.
box : 250 ml


yritykset

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy