elenco Aziende - HOME PAGE -

THERMAL KOSTEUTTAVA LINJA
< EMSIBETH BACK

Hoidot - hiustenhoito - EMSIBETH


THERMAL KOSTEUTTAVA LINJA
kylpylähoito


offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
THERMAL KOSTEUTTAVA LINJA
kylpylähoito

0. MUDTHERAPY
Sisältää lämmin vesi puhdistetaan ja mikronisoitua Thermal saven mineraalien ja hivenaineiden Nesteytä ja puhdistaa hiusten rakennetta ja päänahan.
pakkaus: 40 ml pussi.

1TH KOSTEUTTAVA SHAMPOO
Varovasti puhdistaa ja kosteuttaa perusteellisesti antaa mukavuutta kuiviin hiuksiin on kuivattu ja korosti, että niitä pehmeä "loistava ja helppohoitoiset. Sopii myös ahkerassa käytössä.
pakkaus: 250 ja 1000 ml pulloja 75 ".

2TH RAVINTEIDEN NESTETTÄ
Ultra puhdistettu sisälsi ansiosta lämpö Vedenpehmennin ja rikastettu Aloe Vera pantenolia ja vitamiinit C ja e. ravitsee ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa hiukset: edellytykset ja kiillotettu, jolloin ne on helppo kammata.
pakkaus: putki 250 ja 1000 ml pulloa 75 ".

2TH KOSTEUTTAVA NAAMIO
Elvyttää ja kosteuttava spa hoito sopii kaikille hiustyypeille ilman huuhtelua. Monitoiminen naamio perustuu lämpö veden pantenolia "Aloe ja kosteuttava tekijä, joka toistetaan luonnollinen kompleksi NMF (luonnollinen kosteuttava tekijä). Anti-kähertää vaikutus "ravitsee ja hoitaa lahjoittaa kammata"silkkisen"kiiltoa ja pehmeyttä. SLES & Paraben ilmaiseksi.
pakkaus: pullon 150 ml.

THERMAL
Terme di Giunone (Caldiero-Verona) lähde sertifioitu lämmin vesi virtaa terveysministeriö hoito ihon poikkeavuudet, joka animoi lämpö-hoidot. On bioaktiivisia vettä, joka parantaa kauneus hiukset ja palauttaa tasapaino, joka antaa terveyttä ja elinvoimaa. Junon ansiosta kivennäisaineiden ja hivenaineiden läsnä sammutettua riittävä veden "remineralizes ja uudistaa hiukset lisäksi on rauhoittava pehmittävä ja kosteuttava ihoa tulehduksellinen". Junon veden väri peitossa stimuloi mikroverenkiertoa suosii poistamalla myrkkyjä.


yritykset

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy