elenco Aziende - HOME PAGE -

Varsi - C
< EMMEDICIOTTO BACK

Hoidot - hiustenhoito - EMMEDICIOTTO


VARSI - C
lisähoito
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 93539 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Varsi - C
lisähoito

perustuu aktiiviseen kasvi kantasoluja rypäleen

varsi - C shampoo
KARA - C Fall Shampoo puhdistaa hiukset ja päänahka. Se perustuu aktiiviseen kasvi kantasoluja Grape, jotka suojaavatihoa ärsytystä, usein läsnä syksyn aikana.
käyttötapa : Levitä shampoo kosteisiin hiuksiin, kevyesti emulgoimiseksi, huuhtele ja toista, jolloin se 5 minuuttia. Sen jälkeen, huuhtele hyvin ja sivele niihin kosteusvoidetta ennen varsi - C. Jatka kuivua.
paketti : 250 ml: n putkeen.

varsi - C injektiopullo
Injektiopullo FALL varsi - C käyttää teknologiaa aktiivisen kasvien kantasolujen viinirypäleet, jotka toimivat vapaiden radikaalien lahjoittamallakapillaari lamppu terveempiä ja nuorempia.
Sisältö Follucusan vaikuttaa suoraanhiukset polttimo, joten se useammin ja tiukasti siten, ettämikroverenkiertoa veren injektioita asianmukaista ravintoahiukset polttimo. Tämä on mitä tapahtuu käyttäeninjektiopullon varsi - C, minkä vuoksi on tärkeää seuratasuositelluissa käyttöolosuhteissa alkaen Emmediciotto saada erinomaisia ​​tuloksia vähemmän aikaa. Samaan aikaan kuitenkin meidän on noudatettavasääntöjäkehon : vitamiineja kun vartalo tarvitsee niitä on tärkeää. Seuraapäivittäin hoitoatiettyyn aikaan. Tämä kaava toimii hyvinkehon ja on erinomaisia ​​tuloksiahiukset, minkä vuoksi laboratorioiden Emmediciotto suosittelen seuraamaanhakujärjestelmä nopeita ja tehokkaita tuloksia aikana sekäsyksyllä ja ennaltaehkäisevässä vaiheessa siinä vaiheessa energinen päänahan.
käyttötapa : Pesun jälkeen hiukset varsi - C anti - hiustenlähtö shampoo, sovelletaanampulli varsi - C, erottamalla hiukset sormilla ja soveltaa sitä suoraanroot. Kevyesti sormilla pyöreä tavalla päänahassa, jotta suoritetaanshiatsu hieronta. Vinkkejä :
1) kun kyseessä onhuomattavan hiukset on suositeltavaa käyttää päivittäin noin kuukauden ajan.
2) estää hiustenlähtöä on suositeltavaa käyttää vähintään 3 kertaaviikossa.
3 °) väsynyt hiukset, ohut ja hauras, suosittelemme vähintään 2 kertaaviikossa pitkään (suuri energisoiva hiukset ja päänahka).
paketti : 10 ml injektiopullo, laatikko 8 kpl.


yritykset

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy