elenco Aziende - HOME PAGE -

ERIKOISHOIDOT
< EMMEDICIOTTO BACK

Hoidot - hiustenhoito - EMMEDICIOTTO


ERIKOISHOIDOT
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 100503 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

ERIKOISHOIDOT

kosteuttava naamio EXTRA 15 ultra kosteuttava naamio
15 EXTRA kosteuttava naamio on suunniteltu antamaan15 minuutin wellness kansi antaa joustavuutta ja nesteytyshiukset. Sen erityisesti hajusteen meloni käärittytunne äärimmäisen fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin, luohetki rentoutumista.
käyttötapa : 15 EXTRA kosteuttava naamio on kohdistettavahiusten pesun ja pysyy paikallaan 15 minuuttia. Mahdollistaa 3 erilaista jälleenrakentamiseen tekniikoita : SOFT, joiden avullakuuma pyyhe, säännöllinen avullalevyn ja folio, VAHVA avullalevyn ja folio menetelmän mukaisesti Emmediciotto.
paketti : putki 250 ml ja 1000 ml pullo.

09 vanhaa liuosta
koodi rentoutumista väsynyt ja stressaantunut hiukset
Arvioida uudelleenvanhoja kokemuksia, Emmediciotto ehdottaa menetelmää jaele aiheellista aikamme. Käytä otteita luonnon materiaaleista, joka valmisteleehiuksetnykyaikaista elämäntyyliä.
09 vanhaa liuosta onkerma valmistettu luonnollisista aineista riistettykemiallisten aggressiivinen :Tuloksena on erittäin makea, jossasuurvalta jälleenrakentamiseen. Koskaensimmäinen hakemus hiukset näyttää kirkkaammalta ja joustava niin ne näyttävät pidempään.
käyttötapa : 09 vanhaa liuosta levitetään koko hiusten pituus rekonstruoidarakenne, sitten soveltamalla sitä joka viikko saatupea saavutus. Ihanteellinen odottaa: Levitä voidetta peittämällä sesuihku korkki ja jätä se 20 minuutin ajanlämmönlähdettä.
paketti : 150 ml: n putkeen.

20 FOR päänahan hoito
naamioihon - ennen ja jälkeen väri
20 hiuspohjan hoito ontärkeää naamio ihoa. Se onspray joka muodostaanäkymättömän kalvon iholle ja suojaahiuspohjaa ärsytystä tehden sen tuoreena ja sammutettua, ihanteellinen pre-ja post väri. 20 FOR päänahan hoito edistäätasapainoateknisen työn ja ​​palauttaaluonnollisen tasapainon.
käyttötapa : ennen käsittelyä (väri, pysyvä, jne...) spray huolellisesti suojaa ihoa ärsytystä ja käsittelyn jälkeen soveltaa pestä hiukset ja anna vaikuttaa 5 minuuttia rauhoittaa ärsytystä ja turpoavatihoa.
paketti : lasipullo 100 ml.


yritykset

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy