elenco Aziende - HOME PAGE -

Equilux
< ELEGY BACK

Hoidot - hiustenhoito - ELEGY


EQUILUX
korkea pitoisuus kasvitieteellisen otteita
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 101498 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Equilux
korkea pitoisuus kasvitieteellisen otteita

Equilux sisältääkorkein pitoisuus kasvitieteellisen otteita, että Elegy on koskaan suunniteltu. Hän on aina halunnut päästäirti tuotteista ja vasta sen jälkeen perusteellisia selvityksiä oli mahdollista todella hyödyntäärunsaasti luonnon uutteita niin paljon määritellä ylellisyyttä.

PRIME
Se onkasvi- komposiitti syväpuhdistukseen ja pintadermis. Maksimoidahoitotuloksen toiminnan seurauksena aktivoimalla syvä shampoo ja hoitoja. Erityisen sopivia läsnäollessa seborrhea, voimakas hikoilu, hilsettä ja syksyllä.
käyttöohjeet : sovelletaan 5 ja 10 ml: dermis, jakaa tasaisesti ja hieronta ihon hyvin, odota PRIME toimii vähintään 3 minuuttia ja tämän jälkeenhaluttu hoitoon.
paketti : 150 ml lasi.

TEA ENERGIA
polyvalenttisia palauttamiseksi, puhdistava
Kaikille hiustyypeille, sopii päivittäiseen käyttöön. Se auttaa puhdistaahiukset ja päänahan epäpuhtauksia, parantaa kirkkautta ja äänenvoimakkuutta, jolloin tuoreus ja elinvoima päänahan. Muotoilturunsaasti kasviuutteita teepuuöljy, jojobaöljyä, Aloe Vera ja piparminttu.
käyttöohjeet : Levitä pieni määrä, lisää sitä tarvittaessa. Hiero kevyesti, jätä kaksi minuuttia ja huuhtele. Toista prosessi.
paketti : pulloa 50, 250, 1000 ml ja eko - pakkaus 5 L.

pese hellävaraisesti
hellävarainen puhdistus, rauhoittava, puhdistava
Soveltuu herkkäihoisille ja että lapsesi. Sopii päivittäiseen käyttöön, se auttaa puhdistamaanhiukset ja päänahka epäpuhtauksia, parantaa kirkkautta ja luonnollisuutta. KunnioitaPäänahan uudestaan​​optimaalisen luonnollinen hiusten kasvua. Jossa korkea pitoisuus kasvitieteellisen otteita maitoproteiinia ja Aloe Barbadensins.
käyttöohjeet : Levitä pieni määrä tuotetta, hiero kevyesti, jätä kaksi minuuttia ja huuhtele. Toista.
paketti : pulloa 50, 250, 1000 ml ja eko - pakkaus 5 L.

mustikka - UP
mustikka uute, hydrolysoitu kollageeni ja aloe barbadensins
Soveltuu herkkäihoisille kuten että lasten, sopii päivittäiseen käyttöön, edistää yhdessä muiden tuotteidenlinjaa, saadaVolumizing vaikutus ja uudistamiseksi huolellisesti puhdistaapäänahan ilman hyökkäävät sitä.
käyttöohjeet : Levitä pieni määrä tuotetta, hiero kevyesti, jätä kaksi minuuttia ja huuhtele. Toista.
paketti : pulloa 50, 250, 1000 ml ja eko - pakkaus 5 L.

Silk Therapy
polyvalenttisia, ilmastointi, suojaava
Osoittaa olevan äänenvoimakkuuden, kiiltoa ja kehon. Korkea suoja UV-säteiltä, hiustenkuivaaja ja lautaset.
Sopii päivittäiseen käyttöön, ilmoitti oleskelun heikko hiukset toiminnan takia hapettimen savusumu. Hyvää kaikille hiustyypeille, sen toiminta perustuurunsaasti kasvitieteellisen otteita ja silkkiproteiineja lisäksi KRC (Valitukset Keratin Complex).
Käskyä Käyttö: Levitä tasaisesti läpi hiukset tarpeen höyrystävään. Jossavarsi osoittaa suurempaa tietoisuutta suositellaan kammata ja spray useita kertoja. Älä huuhtele. Sitten edetälisäpalveluiden tai prässi asianmukaiset muotoilutuotteita.
paketti : spray pulloa 50 ja 125 ml, eko - pakkaus 5 L.

PEHMEÄSTI
PEHMEÄSTI CONDITIONER onintensiivinen hoito nesteytys ja tasapainottamistajoukkovelkakirjoja, jotka muodostavat sen. Runsaasti erilaisia ​​kasviuutteita ja parannettu KRC (Valitukset Keratin Complex), on suunniteltu parantamaan muokattavuus ja kiiltohiukset.
ohje käyttää: Levitä tasaisesti koko pituudeltaan, runsaus jossa läsnäolo huokoisuus on suurempi. Valotusaika voi vaihdella 5-15 minuuttia riippuenintensiteettimiellyttävä ratkaisu.
paketti : pulloa 50, 250, 1000 ml ja eko - pakkaus 5 L.


yritykset

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy