elenco Aziende - HOME PAGE -

MAKE -AGE
< ECHOSLINE BACK

Hoidot - hiustenhoito - ECHOSLINE


MAKE -AGE
line rakenneuudistus
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 106048 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

MAKE -AGE
line rakenneuudistus

linja korjaavat
Tämä onlinja ammatillisen hoitoja kuiville omistettu kaikenikäisiä naisia ​​. Rikastettu Oceaxyl kasvitieteellinen Complex valmistettu luonnon vesikasvien pelaatehokas uudelleenjärjestely, suojaava ja vahvistavat kuivalle, vaurioitunut, käsiteltiin split päättyy ja jotka voivat repeytyä.

RAKENNEMUUTOKSET SHAMPOO
Ihanteellinen kuivalle, käsiteltiin split päättyy ja jotka voivat repeytyä. Rikastettu Oceaxyl Complex, ravitsee ja kosteuttaa, suojelu ja vahvistaminenvarsi. Plus : Detoxifying Action.
box : pulloa 250 ja 1000 ml.

Bifaasinen RAKENNEJÄRJESTELYT MURSKAIN - pH 4
Ihanteellinen hennoille hiuksille, köyhdytettyä ja kuivattu, palauttaa elinvoimaa ja tilavuus ilman punnitus, käärimistävarrensuojakalvo anti- rikkoutuminen. Plus : Action Anti -Pollution.
box : 250 ml pullo.

Healing MASK - pH 3.5
Ihanteellinen kuiva, hauras ja käsitelty, kurinalaisuutta, ravitsee ja korjaukset, muodostumisen estämiseksi split päättyy. Antaa hiuksilleenemmän nuorekas, ja elintärkeää. Plus : Toiminta Rebalancing jälkeenhuoltomies.
box : ruukut 250 ja 1000 ml.

LOTION palauttamatta KIRKASTE
Ihanteellinen kuivan, värilliset ja hyödyntää kemiallisella käsittelyllä. Sen erityinen kaava rikastettua Oceaxyl Complex pelaatehokkaasti elvyttää, detangling ja pehmeneminen, joka näyttääheikentynyt hiukset, tylsää ja vailla rakenteenoptimaalisen kunnon kiilto, sävy ja vitalità.Plus : Toiminta Intensiivinen rakenneuudistus.
box : 10 ml pullopakkaus 12 kpl.

MOUSSE linnoitti
Ihanteellinen hauraille hiuksille, kuivat ja käsitellyt. Kehitetty Vehnäproteiini ja Solar Filter, ravitsee, elvyttää ja suojaa hiuksia kuitu, valmistautuuprässiestate täynnä äänenvoimakkuutta. Plus : Toimi kaksiarvoisella :märät hiukset on helpompi taittaa, kuivat hiukset antaaluonnollisen lopputuloksen.
box : 250 ml pullo.


yritykset

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy