elenco Aziende - HOME PAGE -

STAMIKER
< DIKSON BACK

Hoidot - hiustenhoito - DIKSON


STAMIKER
kasvien kantasolujen, keratiini ja valkoinen Lupin
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 113517 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

STAMIKER
kasvien kantasolujen, keratiini ja valkoinen Lupin

• korjaus
• regenerointi
• Hiustenlähtö ehkäisy hiustenlähtö vastaan

STAMIKER on vallankumouksellinen uusi rivi SYSTEMCOIFFEUR hoitoja. Rikastettu kantasoluja ja keratiini, opera korjaus ja uudistamista hiukset. Valkoinen Lupin ote läsnäolo soittaa myös täydentävän kanteen hiustenlähtö.
STAMIKER kuitua on vahvistettu rakenteensa ja varren luontaisen vastustuskyvyn luonnollisen väriseen hiukseen; iho saa takaisin täydellinen hydrolipidic tasapainoa ja täydellinen hyvinvointi; hiustenlähtö on vastakkain.
TEHOKAS vastaavaa:
• KANTASOLUJA, jotka Aktivoi hydrolipidic-tasapainoa ihon ja uudistaa hiusten juuresta. Nämä STAMIKER rivillä käytettävän saatu Syringa Vulgaris, yleisesti tunnettu SYREENIT tai serenella. Erityisesti bioteknologisen menetelmän otteita in vitro – viljelyä näistä kantasoluista, Verbascoside, puhdas aine korkea antioksidantti toimintaa (4 kertaa C-vitamiini) ja ikääntyminen.
• Keratiini, joka korjaa ja uusinnat varren päässä ja täyspitkä; Pääainesosa hiukset, keratiini on proteiini, joka koostuu pitkän polypeptidi ketju kierteiset rakenne, jotka sisältävät aminohappoja, vitamiineja ja hivenaineita, jotka tunkeutua sisälle kynsinauhat, rakentamaan hiukset ja kiinnitä varsi.
• OTE valkoinen LUPIN, ANAGELINE®, patentoidun aineen koostumus ja rakenne, täsmentää tukee Hiustenlähtö ehkäisy. Kehua uudelleenaktivointi hiukset sykli ja vähentää vaikutuksia hiustenlähtö, osoitus kliinisissä tutkimuksissa.


NEWGEN SHAMPOO
Antiage elvyttäminen ja korjaus shampoo on synergistinen toiminta kantasoluja ja keratiini.
pakkaus: 250 ja 1000 ml: n pulloa.

MASKIN NEWGEN
sekä kasvien kantasolujen ja keratiini
Naamio sopii hiukset, hauras ja köyhiä, toimii synergiassa yhteensä hiukset korjaus SHAMPOO NEWGEN STAMIKER. Muuntaa pinta sileä ja silkkinen asioissa.
pakkaus: 500 ml. 250 astucciati aluksista ja

SYVÄ HOITO
intensiivisesti uudistava hoito

Tarkoitettu käsitellyn ja värillinen hiukset heikko ja hauras. Toimii päänahan ja hiukset koko uudistamista ja täydellisen saneerauksen: päänahan sammutettua ja ravittu; rasva tasapaino palautetaan. vahvistaa ja elintärkeitä juuria; Fiber ravintoa ja enemmän kompakti ja tiheä kapillaari rakenne virkistävää syksyllä ehkäisyssä.
Paketti: 20 ml kohdassa 6 pulloa.

VIIMEISEN SILAUKSEN
seerumin tehostajana edellisestä kosketuksesta
Täydentää ja ylläpitää STAMIKER NEWGEN syvä hoito tulokset. Lisäksi kantasoluja ja keratiini kaava on rikastettu panthenol (Pro-vitamiini B5), joka toimii parantamalla näkyvästi ulkonäkö hiukset korosti, vioittuneita ja hauraita hiuksia. Hiusten kiiltoa valoa, sparkle pehmeä ja virtaava, jälleen terve ja nuortua.
pakkaus: 100 ml pullo lahjapakkauksessa.

DENSIFYNG TOUCH
densifying tehostajana seerumin

Densifying hiuksiasi ja varten, jotka edellyttävät vahvistaminen kapillaari massa ja densifying vaikutus. Rikastettu kantasoluja ja keratiini, täyttää varsi, texturizzandoli hiukset root kärki.
pakkaus: 100 ml pullo lahjapakkauksessa.


yritykset

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy