elenco Aziende - HOME PAGE -

KEIRAS LINE-ikä suojelua ja VOLUMISING OHUET hiukset
< DIKSON BACK

Hoidot - hiustenhoito - DIKSON


KEIRAS LINE-IKä SUOJELUA JA VOLUMISING OHUET HIUKSET
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 92964 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

KEIRAS LINE-ikä suojelua ja VOLUMISING OHUET hiukset

• KEIRAS LINE-IKÄ SUOJAUS
antioksidantti ja Antiaging kasvien kantasolujen

SHAMPOO AGE PROTECTION
Rikastettu kantasoluja, jotka Aktivoi kosteus tasapaino on ihanteellinen ravitsee ja vahvistaa kaikki hiukset tyypit suojelee heitä sään vaurioilta ja ikääntyminen. Suojaa antaa kiillon ja elinvoiman. Suojatut hiukset on pehmeä ja kiiltävä "paistaa" uusi nuoriso.
pakkaus: 250 ml pullo.

NAAMIO AGE PROTECTION
Ihanteellinen kaikille hiustyypeille toimii synergiassa KEIRAS SHAMPOO ikä suojaa. Kantasoluja, jotka uudistavat päänahan yhdistetään hiuksiisi Wellness korjaavat ainesosat ja tehdä niistä huomattavasti näkövammaisille ja vartioitu sen uudelleen "ikääntyminen vahinkoa.
pakkaus: 250 ml tuubi ja 500 ml purkki.


UUDELLEENRAKENTAMINEN SEERUMIN AGE PROTECTION
Tuen toimitti keratiini
Sopii kaikille hiustyypeille on keskittynyt SEERUMIN KEIRAS JÄLLEENRAKENTAMISEEN kantasolujen on tiettyä IKÄÄ ja keratiini, joka täydentää hoito KEIRAS AGE PROTECTION "säilyttämään metsäalueemme ja laajentamaan kauan vaikutuksia. Kantasoluja on aktivoitu kosteustasapainon keratiini varmistaa johdonmukaisuus ja voimaa hiuksiin, korjaavassa toiminnan tulos
uudistetun nuoriso.
käyttöohjeessa annettuja tietoja: ravista hyvin ennen käyttöä ja kauan tuote. Pese hiukset SHAMPOO KEIRAS AGE PROTECTION ja naamio KEIRAS ikä-suojauksen. Kosteisiin hiuksiin pyyhekuiviin hiuksiin 10/15 ml seerumia ikä KEIRAS käyttöön suojan koko pituudeltaan. Hieronta helpottaa tuotteen levinneisyys ja anna vaikuttaa 5 minuuttia. Älä huuhtele ja kuivaa tavalliseen. Jos haluat käyttää levyn.
pakkaus: 80 ml pullo.

• VOLUMISING ohut HIUS kollageenin ja hyaluronihappoa

SHAMPOO MÄÄRÄ BOOST
Mahdollistaa myynnin vaikutus ansiosta hyödyt kollageenia ja hyaluronihappoa. Vallassamme tonic ja kollageenin teksturointia palaa limp hiukset ohuempi "Hyaluronihappo antaa ravinto ja nesteytys rohkaistiin elvyttämiseen karvatupet.
pakkaus: 250 ml pullo.

VOLUMIZING PLUMPING SEERUMIN
Ihanteellinen hieno tukka, joka ei ole volume ja taipumus tasoittaa. Rikastettu hyaluronihappoa ravitsevat ja kosteuttavat perusteellisesti "ja kollageenia, joka antaa tuuheutta ja kiiltoa laajennetaan ja densifica hiuksille kuitua on vahvistaa alhaalta. Hiukset laaja "täydennetty" paistaa terveyden ja energian.
pakkaus: 100 ml pullo.


yritykset

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy