elenco Aziende - HOME PAGE -

GLAM B-TÄYTTEEN
< DIKSON BACK

Hoidot - hiustenhoito - DIKSON


GLAM B-TÄYTTEEN
Täytä hoidossa hiusten rakennetta
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 49739 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

GLAM B-TÄYTTEEN
Täytä hoidossa hiusten rakennetta

Tekee täyttämällä tyhjät kapillaari kynsinauhojen plumping vaikutus konkreettisia. Suunniteltu ravita ja täsmentää kuitua, karu ja hauras, sopii kaikenlaisia hiukset, joka on rakenne rikastuttaa hoito. Dulcemin ® LS8594, glykoproteiini erotetaan siemenistä Prunus Amygdalus on tärkein vaikuttava aine hoidossa B täytteen Glam. Hänen toteaa ja tunnustettu Hiustenkuivaaja, ravitsemuksellisten ominaisuuksien ja korjaavia toimenpiteitä hitaasti vapauttaa Dulcemin ® LS8594 ovat arvokas liittolainen uusi ja tehokas hoito täyteaine. B-Glam TÄYTEAINE auttaa estää kaksihaaraisia.

PLUMPING INTENSIIVINEN KESKITTYÄ
Glam B-CONCENTRATED TÄYTEAINE on intensiivinen hoito täyttää hiusten rakennetta. Suunniteltu ravita ja flesh ulos kuitua kuivemman, hauras ja alhainen vetolujuus on rikastettu Dulcemin ® LS8594. Koko hoito suositellaan keskimäärin kolme sovellusta. Glam B täytteen keskittyä auttaa estää kaksihaaraisia.
käyttöohjeet: Glam hiukset B-SHAMPOO PLUMPING TÄYTEAINEITA puhdistuksen jälkeen jatkaa sovelluksen Glam B-CONCENTRATED intensiivinen PLUMPING TÄYTEAINEITA. Valmistautumiseen ravista pullo ennen käyttöä. Levitä hiukset pestään, ei kammattu. Keskipitkät hiukset kaada kulhoon Glam, erityinen avunantajien tuella, Pipetoidaan 5 ml Glam B-täytteen keskittyä (puolet fialoide) ja 30 ml lämmintä vettä. Sekoita harjalla kunnes saat homogeeninen geeli. Ei kammata hiukset. Jaa hiukset neljään osaan. Levitä ainetta Pääluokka harjalla kunkin alueen alkaen juuret ja jatkuu kaikki pituus bittiä. Olet suorittanut sovellus, kerää hiukset kuulokkeet ja laita kuumuuden 15-20 minuuttia. Irrota kuulokkeet ja odota hiukset jäähtyä huuhtelu poistaa vain 80 % tuotteen. Kuivaa huolellisesti harjalla ja hiustenkuivain. Parhaimman tuloksen saavuttamiseksi siirtää ääriasennosta toiseen levy 200 ° työskennellä enemmän care vinkkejä.
pakkaus: saatavilla pulloihin 10 ml kohdassa 6 kpl Glam ja application kit 10 millilitran ampulleihin 6 kpl pakkauksissa.

PLUMPING SHAMPOO
Kermainen ja herkkä konetiskiaineen, ihanteellinen kuivuneen hiukset, hauras ja hyödynnetty. B täytteen SHAMPOO on rikastettu Dulcemin ® LS8594 ravitseva ja kosteuttava, pehmentävä aine. B-täytteen Glam hiukset SHAMPOO luontoisetuuksia ensimmäisen vaiheen intensiivinen hoito, lisää plumping hauras ostaa kehon, kirkkaus ja districabilità. PLUMPING konkreettinen tulos ryhtyä Glam hoitotuotteita B täytteen täytäntöönpanoon.
pakkaus: pulloa 250-500 ml.

PLUMPING HOITOAINE
B täytteen Glam HOITOAINE sopii pitää Glam tulokset hoito B täytteen keskittyä. Jälkeen shampoopesun, tuo etuja ja ravitsemukselliset ominaisuudet Dulcemin ® LS8594. Kiitos pitkäaikainen kosteuttava vaikutus hiukset saa takaisin sen luonnon kauneus, enemmän täyteläinen ja aina pehmeä. B täytteen Glam HOITOAINE estää split päättyy.
pakkaus: 250 ml pullo.


yritykset

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy