elenco Aziende - HOME PAGE -

DIKSON ARGABETA YLÖS VÄRILLINEN HIUKSET
< DIKSON BACK

Hoidot - hiustenhoito - DIKSON


DIKSON ARGABETA YLÖS VÄRILLINEN HIUKSET
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 27489 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

DIKSON ARGABETA YLÖS VÄRILLINEN HIUKSET

Hieno valikoima luonnollisia ainesosia ja etsiä erityisiä ainesosia koteloitu värillinen ja värikäsitellyille hiuksille ARGABETA tuotteita ylös. Yhteisvaikutukset sekoitus välillä keratiini ja hyaluronihappo toimii syvälle hiuksen rakenne suojaa ja uudistamiseksi värjätyt ja hoitaa kun se ulottuu tuoreuden ja loisto väri heijastuksia. Vahva niiden erityisominaisuudet, punainen Poppy ote ja Camellia öljyt ja Argan vahvistaa Ravitseva hiusten väri ja kosmetiikka, tuettaviin toimiin rikkauden ja täyteys tekstuuri kunkin resepti, joka on seurausta kokeilu ja tutkimusta jatkaa loppuun luvattuja tuloksia. ARGABETA ylös hoito väri-käsitellyille hiuksille ja koostuu:
ARGABETA SHAMPOO YLÖS
Keratiini, hyaluronihappo, punainen unikko ote, kamelia, Argan öljyä on ominaista rikas ja kermainen rakenne ultra tehokkaasti värjätyille hiuksille. Keratiini ja uudistaa hiukset sekoitus hyaluronihappo kosteuttaa ja suojaa ikääntyminen, vaikka synergistinen toiminta punainen Poppy ote ja Argan öljyt ja Camelia pidentää värin kauneus ja loisto refleksit.
pakkaus: pulloa 250 ja 500 ml.
ARGABETA YLÖS NAAMIO
Keratiini, hyaluronihappo, punainen Poppy otteen, kamelia ja Argan oil. Kiitos sen kompakti ja kermainen koostumus sopii kunnossa värillinen hiukset, säilyttää kirkkaimmillaan ja pehmeä ja täyteläinen. Keratiini ja uudistaa hiukset sekoitus hyaluronihappo kosteuttaa ja suojaa ikääntyminen, vaikka synergistinen toiminta punainen Poppy ote ja Argan öljyt ja Camelia pidentää värin kauneus ja loisto refleksit.
pakkaus: 500 ml ja 250 putket.
ARGABETA ÖLJY YLÖS
Punainen unikko ote, kamelia, Argan öljyä ja UV-suodatin on öljyn rikas, tiheä, lihaisa koostumus, ihanteellinen väri-käsitellyille hiuksille ja käsitellään. Kirkkaus kestävä heijastumia väri säilyy ennallaan ja asuntojen mix uutetaan punainen poppy vaikutus Camellia öljyt ja Argan varmistaa suojelua ja pehmeyttä ilman rasvaa.
pakkaus: 100 ml spray pullo ei kaasua.


yritykset

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy