elenco Aziende - HOME PAGE -

DIKSON ARGABETA YLÖS HIENOILLE HIUKSILLE
< DIKSON BACK

Hoidot - hiustenhoito - DIKSON


DIKSON ARGABETA YLÖS HIENOILLE HIUKSILLE
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 28808 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

DIKSON ARGABETA YLÖS HIENOILLE HIUKSILLE

Herkkä tuotteita ovat vaporous vaikutuksia ARGABETA riviin HIENOILLE HIUKSILLE ilman tilavuus salaisuus. Yhdistämällä selluloosa jauhe ja hyödyllisiä ominaisuuksia appelsiinin eteerinen öljy ja Argan oil hiukset ovat volumizzati sydämen kuitu tyvestä kärkeen. Selluloosa jauhe kosketuksissa veden kanssa, lisää äänenvoimakkuutta ja lepää hiukset, lisää tiheys hiukset kuitua näkyvästi parantaa rakenne. Asema vakiintuu Kiitos kuivaus ja takaa hienoille hiuksille ilman tilavuus paksuuntuminen ja volumizing toimintaa. Appelsiinin eteerinen öljy ja Argan öljyä suojaa hiusten rakenne, joten ne shine ylimääräinen loisto ja vaikeaselkoinen pehmeyttä Sls Ilmainen kaavoja ja pehmeät tekstuurit täydellinen täydellisyyden hoito ARGABETA ylös mikä arvokas liittolainen hienoille hiuksille ilman tilavuus kauneutta.

ARGABETA SHAMPOO YLÖS
Jauhemainen selluloosa, appelsiinin eteerinen öljy ja Arganöljy on ominaista täydellinen Alchemy appelsiinin eteerinen öljy, Argan öljyä ja jauhetun selluloosan, mikä kaupungissa kontakti veden nousu, määrä ja tiheys hiukset kuitua. ARGABETA jopa SHAMPOO HENNOILLE HIUKSILLE sopii puhdistaa hiukset herkkä ja puuttuu määrä, suorittaa toimia inspessente ja virkistävä ja paljastaa poikkeuksellisen brilliance.
pakkaus: pulloa 250 ja 500 ml.

AUTOMAATTINEN ARGABETA YLÖS
Jauhemainen selluloosa, appelsiinin eteerinen öljy ja Argan öljyä. Se on ominaista solukko kevyt, pehmeä ja kermainen, täydellinen Hiustenkuivaaja, täsmentää ja paksuuntua hiukset ohuempi ja ilman kehon. Selluloosa jauhe, joka veden kanssa kosketuksiin joutuessaan lisää määrä ja tiheys hiukset kuitua appelsiinin eteerinen öljy ja Argan öljyä parantaa näkyvästi ja touch hiusrakenne ja antaa ne loistamaan kiilto.
pakkaus: pulloa 250 ja 500 ml.

ARGABETA VOLUMISING SPRAY YLÖS
Jauhemainen selluloosa, appelsiinin eteerinen öljy ja Argan öljyä. Hieno hiukset tulee laaja ja kuvioitu Kiitos synergistinen toiminta selluloosa jauhetta, appelsiinin eteerinen öljy ja Argan öljyä. ARGABETA VOLUMIZING SPRAY ei painaa alas yhtenäinen johdonmukaisuus ja ultra ohut Höyrystyminen palauttaa kiiltoa hiuksiin ilman määrä. Ilman huuhtelua.
pakkaus: pullon 150 ml


yritykset

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy