elenco Aziende - HOME PAGE -

ARGABETA KOLLAGEENI
< DIKSON BACK

Hoidot - hiustenhoito - DIKSON


ARGABETA KOLLAGEENI
paraben Ilmainen hiukset nuoriso
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 89012 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

ARGABETA KOLLAGEENI
paraben Ilmainen hiukset nuoriso

Kanssa hydrolysoitu kollageeni , Argan öljyä Camellia öljyä.
DIKSON laboratoriot ovat kehittäneet ARGABETA kollageeni on sarjan kolme tuotteiden Hydrolyzed kollageenin , Argan öljyä kamelia: SHAMPOO maski ja maidon pidentää nuoriso. Ainutlaatuinen osa näistä tuotteista on kollageeni on tärkein rakenteellinen proteiini meidän elin, joka johtaa muodostumista elinten ja kudosten prosessi. Vuosien määrä kollageeni on tuotettu elimistössämme vähenee huomattavasti ja kielteisesti tukka root on menetys kiiltoa ja kehon. Näiden tuotteiden sisältämät kollageenin rakenneuudistuksen toiminta auttaa estämään tätä estää ja hidastaa ennenaikaista vanhenemista hiukset vahinkoa aikaa yli. Arganöljy on runsaasti E-vitamiini on antioksidantti ja kosteusvoide puolustaa , karvat vapaita radikaaleja ja saastumista. Kamelia on runsaasti tehoaineita ja sertifioitu tehdä brilliance , kirkkautta ja pehmeyttä. Nämä kolme kohdetta unioni muodostaa ihanteellinen yhdistelmä pienten hiusten säily pitkään säilyttää kohteita ja ominaisuuksia, että viivästykset ikääntyminen. Linja on tarkoitettu kollageenin ARGABETA kaikille hiustyypeille. Ylimääräisessä vaikutus hiuksille.

SHAMPOO PIDENTÄÄ NUORISO
Hellävaraisesti ravintoa ja hyvinvoinnin hiukset. Kollageenin pidentää hiusten antaen ruumiisi ja määrä ja estämään vaurioita ennenaikaista vanhenemista. Ei sisällä SLS (natriumlauryylisulfaatti). Tulos: hiukset pehmeämpi ja hehkuva syöttää hyvinvoinnin. Sopii kaikille hiustyypeille. Ylimääräisessä vaikutus hiuksille.
pakkaus: pulloa 250-500 ml.

LAAJENNUS NAAMIO NUORISO
Elvyttää kaikenlaisia hiukset ja vahvistaa niitä eikä painaa sitä alas , palauttaa optimaalinen tasapaino hiusten kuituja ja estää ennenaikaista vanhenemista. Ideaali kaikille hiustyypeille. Ylimääräisessä vaikutus hiuksille. Tulos: hiukset uudelleen syöttää , kirkas ja helppohoitoiset.
pakkaus: putki 250-500 ml purkki.

MAIDON PIDENTÄÄ NUORISO
Kollageenin remodeling toimia ja pidentää hiusten elämän torjumaan menetys tuuheutta ja kiiltoa. Hiukset on kääritty suojaava hiha ja ostaa tilavuus ja kiiltoa. Sopii kaikille hiustyypeille. Ylimääräisessä vaikutus hiuksille.
pakkaus: 250 ml pullo.


yritykset

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy