elenco Aziende - HOME PAGE -

PHYSIA MONIMUTKAISEN JÄRJESTELMÄN
< DEMERAL BACK

Hoidot - hiustenhoito - DEMERAL


PHYSIA MONIMUTKAISEN JÄRJESTELMÄN
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 25263 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
PHYSIA MONIMUTKAISEN JÄRJESTELMÄN

Arvokas eteeriset öljyt valaa päänahan hoitojärjestelmässä korkea ammatillista sisältöä. Se on sopivaa taistelualueelle ja hidastaa kaikenlaisen harvennus paikallaan (akuutti) , toimii ehkäisevä vaihe jossa oli taipumusta hiustenlähtö: tyypillinen mekanismi toimintaa ja virtauksen hallinnassa, toiminta tekee tämä sopii hoito lipas hiukset hiustenlähtö ongelmia sukupuolesta, , ylimääräistä, kohti maskuliininen ne.

ALPHA ratkaisu
Ominaisuudet: Piirin tossinica-aktivointi mikroverenkiertoa hallintojärjestelmiä-suojelu ja vahvistaminen kapillaari seinät. Virtaus vaikutus: lotion pyritään parantamaan follikkelia ja ympäröivän nesteet auttaa poistamaan solujen jätteet ja parantaa ravinteiden toimitukset follikulaarinen matriisi. Sisältää eteerisiä öljyjä ja detoxifying (sitruunan ja eukalyptuksen) edistämiseksi päänahan hallintojärjestelmiä edistäminen (Chili ja kaneli) tukevat ravitsemuksellisia vaihtoa solujen ja kudosten on rauhoittava ja suojaavia aineita optimoida ja virtaviivaistaa aluksen ominaisuuksia. Säilöntäaineita.
Paketti: 30 ml lasipullossa. ù

SHAMPOO INTERPHASE
Ominaisuudet: Hellävarainen puhdistus (SLS tai SLES)-ravitsee ja helppo kammata hiukset puhdistava päänahkaansa. Hellävarainen kaava on aggressiivinen pinta-aktiivisten aineiden vapaampia ja ystävällinen fysiologiset pH päänahan. Elättää aikaansaada esittänyt maitoproteiinia tekee varret, pehmeä ja helppo kammata. Minttu eteerinen öljy on tunnettu sen edistäminen ja tehokas teepuuöljy on ihanteellinen puhdistaa puhdistava eritelmä on tapauksissa liiallinen hiustenlähtö.
pakkaus: 100 ml pullo asetin suutin.

OMEGA RATKAISU
Nimenomaan: vahvistaa teidän kapillaari seinät puhdistava ja virkistävä-5-alfa-reduktaasin mukauttaminen. Valumavesien vaikutus: lotion lieventämisestä , Kun shampoo säätelee liikkeeseen ja pitämiseksi tehokkaasti hyödyntävään valmis täyttämään ravitsemukselliset tarpeet karvatupet.
Paketti: 30 ml lasipullossa.


yritykset

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy