elenco Aziende - HOME PAGE -

PHYSIA Mimik
< DEMERAL BACK

Hoidot - hiustenhoito - DEMERAL


PHYSIA MIMIK
innovaatioprosessin : Uudistettu kerato
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 89440 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
PHYSIA Mimik
innovaatioprosessin : Uudistettu kerato

Demeral mullistaajälleenrakentamiseen Mimik toimiiintiimi rakennettahiukset välittömästi palauttamalla senluonnollisen kiinteys ja kestävyys ansiostainnovatiivinen prosessi : uudistaminenkerato. Kerato uudistaminen miimikkoja instant kolmiulotteinen arkkitehtuuriendogeenisen keratiini rakennehiukset on korjattu ja täynnävaikutus suhteessavahinkoa. Kerato Reformoinnillajohtuu jatkuvista T & K- innovaatioihin DEMERAL kohdennettuja ammatillisia perusasioita sen tehokkuus 4. muotoiluun tutkimusten sovittaa toistensa hyvinvoinnistavarsi.

reformointilaitokset MONITAHOINEN
keratiini monimutkainen

Runsaasti proteiinia monimutkainen Eco spray. Tiilet proteiini keratiini johdettu aktiivisesti kuljetetaan ja julkaistiinälykkäällä tavalla, jossahiukset kuitu on vaurioitunut. Bio - funktionalisoidut ajoneuvon mahdollistaa välitön integrointi ja korjaus verrannollinenvahingon, palauttaahiusten tasaisuus pinnan ja rakenteellisten tiiviyttä. Sisältää : aminohapot ja peptidit päässä pluridimensione Keratin, arginiini, arginiini Cl, Betaiini, magnesiumia, sinkkiä, rautaa, kuparia, Argan öljy kylmäpuristus.
Container : 100 ml pullo.

reformointilaitokset SHAMPOO
kylpyhuone gluco - keratiini

Hoitoon kaava, joka sisältää sokeria ja proteiinia. Hieno ja kermainen vaahto mahdollistaasyväpuhdistus mutta lempeä, pystyy takaamaantäydellinen puhdistus liittyytoiminnan edelleen kiinnitystiilet proteiininalueillahiukset alttiimpia ja vaurioitunut. Sisältää : Pinta sokereita ja proteiineja, peptidejä pluridimensione alkaen Keratin, Wheat Protein, Argan Oil kylmäpuristus.
pakkaus : pulloa 200 ja 100 ml.

reformointilaitokset F MOUSSE
echo mousse hienot hiukset

Modern Eco - Mousse suunniteltuuudistamaan hienoa hiukset ja keskisuurten hieno. Kaava tarjoaa kattavia jatarjonta valkuaisilla nimenomaanhiuskuitua, taataansamat ravintoa ja suojaa. Heti palauttaa pehmeys ja keveys, palauttaahiusten luonnolliset ominaisuutensa kehon, määrä ja kiiltoa. Sisältää : Peptidit pluridimensione Keratin, pantenolia, arginiini, arginiini CI, Argan öljy kylmäpuristus.
Paketti : ecomousse 150 ml.

reformointilaitokset G MOUSSE
echo iso tukka mousse

Modern Eco - Mousse suunniteltuuudistaminen iso tukka ja mediogrossi. Kaava tarjoaa kattavia jatarjonta valkuaisilla nimenomaanhiuskuitua, taataansamat ravintoa ja suojaa. Heti palauttaa pehmeys ja keveys, palauttaahiusten sen luonnollisten ominaisuuksien yhdenmukaisuuden, tilavuus ja kiiltoa. Sisältää : Peptidit pluridimensione Keratin, pantenolia, arginiini CI, Argan öljy kylmäpuristus.
Paketti : ecomousse 150 ml.

reformointilaitokset OLIGO
mineralizing neste

Täydentää ravinnon Eco spray. Remineraliseshiukset tekee arvokasta hivenaineet omiaan takaamaan Syväkosteuttava ja vakiinnuttaminenuudistusprosessin kerato. Kaava sisältää ja tuo lisäksi tiilet proteiini rinnastetaan niin monistettiin läsnäolo Argan öljyä. Nestettä, joka kattaa kaikkitarpeetlaaja kirjo ravinnon ja nesteen hiukset. Sisältää : Pantenoli, Keratin peptidit alkaen pluridimensione, Betaiini, magnesiumia, sinkkiä, rautaa, kuparia, Argan öljy kylmäpuristus.
Container : 100 ml pullo.


yritykset

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy