elenco Aziende - HOME PAGE -

PHYSIA ÖLJYT
< DEMERAL BACK

Hoidot - hiustenhoito - DEMERAL


PHYSIA ÖLJYT
PHYSIAhyveitä eteerisiä öljyjä
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 84853 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
PHYSIA ÖLJYT
PHYSIAhyveitä eteerisiä öljyjä

PHYSIAlinja perustettiin vuonna 2004, jonka tarkoituksena on edistääuuden tavan tulla raskaaksiammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita tricologico. Intohimo javälttämätön avulla kehittyneitä tieteellisen tiedon ovat johtaneet siihen, mikä on monille vielä saavuttamaton : laatutuotteita löytyi juuretkunnioitusta ja tietoista käyttöä raaka-aineiden että luonto antaa meille aina. Laatu, joka on ajanut DEMERAL hoitoonulkonäkö PHYSIAkunnianosoituksena tasokas jotka ansaitsevatmekko vähintään yhtä arvokkaita, koska ne sisältävätvalmistettu kierrätettävistä materiaaleista ja ympäristöystävällisesti.

ei alkoholia. NO SLS. NO SLES
Etyylialkoholianatriumlauryylieetteri Sulfaatti (SLES) ja natriumlauryylisulfaattia (SLS) aggressiivisia aineita iholle kuin ne eivät muutanormaali fysiologinen pH tekeeihon varmasti puhdasmutta kuivariistetty luonnollista puolustusta ja avutonaggression ulkoisia tekijöitä. Muut vaikutukset johtuvan nämä aineet ovat : ärsyttääsilmiä ja ihoahaavojen paranemisen hidastuminenpilaantumisen kehomme jaympäristö. Kaikki tuotteetlinja PHYSIAkunnioittaenhyvinvointia kehomme jaympäristöälä käytä näitä kohteita, vaan ne käyttävät pesuaineet herkkä luonnon alkuperää. Miksi puhdistaa ei tarkoita enemmän vahinkoakiitoseteeristen öljyjen käyttö.

ÖLJYT : Mitä ne ovat?
Periaatteet ovat aromaattisialuonnon komplekseja molekyylien syntetisoida kasveja käyttää aurinkoenergiaa ja läsnämuodossa pieniä pisaroitalehdetvuonnaterälehdet kukistavuonnasitrushedelmien kuoristahartsipuun. Erittäin tehokas luonnollisia aineitakorkea levinneisyys ja vaikutukset ovat helposti tarkistettavissaÖLJYT sisältävät niiden sisällä aktiivisia joka onenergiaa auringonvaloa ja uudistumisprosessit. Vaikeus jalostuksen jasuuri määrä kasvien tarvittavan materiaalin (mielestäni saadapisaraakaan ruusun eteerinen öljy kestää kolmekymmentä kukat)tekevät näitä kallisarvoisia kulta kasviöljyt, ettävuosisatojenluonto antaa edelleen meille. Hyödyntämälläominaisuuksia eteeristen öljyjenline PHYSIA on keskittynyt useita erityisiä toimia, joilla jokaisella niistä on : energisoivamyrkkyjähilsettänormalisoitumassarauhoittava. Voit käyttää kotona tai laitoksessa.


yritykset

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy