elenco Aziende - HOME PAGE -

NATURAL TECH: REPLUMPING
< DAVINES BACK

Hoidot - hiustenhoito - DAVINES


NATURAL TECH: REPLUMPING
elastisuus ja kosteusvoide ihon ja hiusten
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 82291 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

NATURAL TECH: REPLUMPING
elastisuus ja kosteusvoide ihon ja hiusten

SHAMPOO pH 5.5-REPLUMPING
elastisuus ja kosteusvoide kaikille hiustyypeille fitoceutici luumu

Kermainen koostumus, joka luo täyteläinen vaahto. Hellävaraisesti muuttamatta hiusten rakenne. Sisältää fitoceutici uutetaan luumut ovat runsaasti polyfenoleja ja flavonoideja antioksidantteja, toimia vastaan radikaaleihin torjua vanhenemista soluja ja siten suojella elimistömme. Myös , luumut ovat runsaasti vitamiini, B-vitamiinit (B1, B2 ja PP , ) ja C-vitamiini (5 mg). Mineraalit ovat kalium-fosfori, magnesiumia ja kalsiumia. Lievä pinta varovasti puhdistaa ja kosteuttaa , eteerinen öljy petitgrain elasticizing toimia liikunta-ja tiivistämiseen.
pakkaus: 250 ja 1000 ml: n pulloa.

Automaattinen REPLUMPING pH 4,0
elastisuus ja kosteusvoide kaikille hiustyypeille fitoceutici luumu

Muotoiltu selvittää , kompakti ja antaa uuden kimmoisuutta kaikenlaisiin hiukset. Sisältää fitoceutici uutetaan luumut ovat runsaasti polyfenoleja ja flavonoideja antioksidantteja, toimia vastaan radikaaleihin torjua vanhenemista soluja ja siten suojella elimistömme. Myös , luumut ovat runsaasti vitamiini, B-vitamiinit (B1, B2 ja PP , ) ja C-vitamiini (5 mg). Mineraalit ovat kalium-fosfori, magnesiumia ja kalsiumia.
pakkaus: putki 150 ml 1000 ml pullo , , 12 ml pusseissa.

SUPERACTIVE REPLUMPING hiukset TÄYTEAINE pH 5.0
plumping ja tiivistys seerumi hyaluronihappo

Tuottaa vahvan kiittävä. Tämä ammatillinen hoidossa vain executable , kansainvälinen , compact, suunnattujen ja tiivistetään hiusten rakennetta. Antaa hiukset säilyttää pidempään prässi. Hoito kestää 6-8 shampoot. Sisältää hyaluronihappoa, jonka molekyyli muodostuu kaksi sokereita, jotka voivat taata vahva nesteytys ja suojeluun stressiä.
käyttöohjeet: kun olet käyttänyt SHAMPOO ja HOITOAINE REPLUMPING REPLUMPING , tarvittaessa, HIETAKAMPELA pois hiukset ja hiukset TÄYTEAINE ammatillinen (noin 25 g koko pää) soveltamista. Virkavapaalla 10 minuutin sitten huuhtele. Jatka muotoilu. HIUKSET TÄYTEAINEITA voidaan käyttää myös kosteat lähdekoodin , vähentämiseksi 5 minuuttia suljinaika.
pakkaus: 1000 ml pullo.

SUPERACTIVE REPLUMPING hiukset TÄYTEAINE-pH 7,2
plumping ja tiivistys nestettä hyaluronihappo

On vahva kiittävä lomaa. Tämä kompakti ei huuhtele hoito , sävyt ja suunnattujen hiusten rakennetta. Mahdollistaa taittuu pidempään ja on erinomainen kosteuden vaikutus. Sisältää hyaluronihappoa, jonka molekyyli muodostuu kaksi sokereita, jotka voivat taata vahva nesteytys ja suojeluun stressiä.
käyttöohjeet: kun olet käyttänyt shampoo ja HOITOAINE REPLUMPING REPLUMPING , tarvittaessa, HIETAKAMPELA pois hiukset ja jatka hiuslakkaa täyteaine (noin 3 g koko pää). Älä huuhtele. Jatka muotoilu.
pakkaus: flacon höyrystin ei kaasua 100 ml.


yritykset

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy