elenco Aziende - HOME PAGE -

AITO
< DAVINES BACK

Hoidot - hiustenhoito - DAVINES


AITO
rivin kasvot, hiukset ja elin, ei parabeeneja silikoneja, keinotekoinen
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 105255 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

AITO
rivin kasvot, hiukset ja elin, ei parabeeneja silikoneja, keinotekoinen

Orgaaniset safloriöljy on muotoiltu biologisesti hajoava pinta-aktiivisten aineiden sekoituksia.

AITO METTÄ PESUA
Hellävarainen shampoo ja hius- ja kosteusvoide: koostumus öljyä hellävaraisesti hiukset ja elin. Sisältää 98 % luonnollisia ainesosia ja orgaaninen saflori öljy on antioksidantti. Kaava ei sisällä silikoneja keinotekoinen "SLES" Paraben sulfaatit ja tappi. Hiukset ovat pehmeän ja silkkisen kehon ihon ravintoa ja sileä.
pakkaus: 280 ja 900 ml pulloa.

AITO RAKENNEPAIKKAAVIA
Herkkä öljyn kaavan, joka kosteuttaa hiuksia ja varovasti ravitsee kehon. Sisältää 98 % luonnollisia ainesosia ja orgaaninen safloriöljy. Hoitoaine ei sisällä parabeeneja "Silikonit" keinotekoinen ihonväri ja tappi. Ja orgaanista auringonkukkaöljyä pehmentämiseen ja antioksidantti toiminta; Organic Jojoba oil kiillotus "pehmentää ja rauhoittaa ja orgaaninen seesamiöljy on runsaasti proteiineja ja aminohappoja kanssa toiminta plumping. Hiukset kiiltävät ja silkkisen pehmeä 'tulos' kehon iho on ravittu ja sileä.
pakkaus: 150 ja 900 ml pulloa.

RAVITSEVA ÖLJY
Kosteuttaa hiukset vinkkejä erityisesti kuivattu ja varovasti ravitsee kasvot "kehon ja da © colletà ©. Sisältää 100 % luonnollisia ainesosia ja 30 % orgaaninen safloriöljy. Öljy sisältää ei keinotekoisia väriaineita Silikonit ja tappi. Orgaaniset saflori öljyä voimakas antioksidantti ja ihon uudistumista ja orgaanista auringonkukkaöljyä, pehmentävä ja antioksidantti toimintaa; Organic Jojoba oil kiillotus "pehmentää ja rauhoittaa ja orgaaninen seesamiöljy on runsaasti proteiineja ja aminohappoja kanssa toiminta plumping. Hiukset kiiltävät ja silkkisen pehmeä 'tulos' kehon iho on ravittu ja sileä. Erittäin pitkät hiukset on öljy voidaan soveltaa myös pituudet.
pakkaus: 140 ml pullo.

AITOA VOITA KORJAAVAT
Hellävarainen kaava, jossa täsmennetään, että kosteuttaa ja ravitsee hiukset kasvot ja vartalon. On 98 % luonnollisia ainesosia ja orgaaninen saflori oil 2 %. Voita ei sisällä parabeeneja "Silikonit" keinotekoinen ihonväri ja tappi. Orgaaniset safloriöljy voimakas antioksidantti ja iho uudistaminen "kiiltävä" orgaaninen Jojobaöljy pehmentää ja rauhoittaa ja orgaaninen seesamiöljy on runsaasti proteiineja ja aminohappoja kanssa toiminta plumping.
käyttöohjeet: koske kuiviin hiuksiin pituudet ja päättyy ennen shampoo pesua "jättää vähintään 5 minuuttia tai yön yli, jos hiukset vaativat syvästä ravitsemisesta.
pakkaus: 200 ja 1000 ml purkkeihin.


yritykset

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy