elenco Aziende - HOME PAGE -

COLORDESIGN : Hairdesign
< COLOR DESIGN BACK

Hoidot - hiustenhoito - COLOR DESIGN


COLORDESIGN : HAIRDESIGN
FALL
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 82484 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

COLORDESIGN : Hairdesign
FALL

käsitellystä COLORDESIGN / Hairdesign muodostuuvalikoima hiustuotteita, huolellisesti suunniteltu raaka-aineiden laatu on erinomainen, rikastettua Seramidi A2 ehkäistä, lievittää ja poistaayleisimmät puutteethiukset. Jokainen tuote on hienovaraisesti hajustettuja ja tyylikkäästi pakattu : Shampoot modernin harjattu aluminized PE kontit, pullojatyylikäs ast Uccio läpinäkyvä, jossa lateksi tutti soveltamista.

• FALL LINE HELPING
HELPING SHAMPOO ANTI
seramidi A2 ja Keratin
Tehokas ja hellävarainen tuote sopii kaikille hiustyypeille. Tarkka kaava, runsaasti aktiivisia ainesosia ja herkkä, joten se sopii säännölliseen käyttöön. Sen toiminta vascularizing on erityisen tehokasehkäisy hiustenlähtö ja auttaa normalisoimaan fysiologinen tasapaino ihon ja siten elvyttää hiusten ja päänahan.
paketti : 300 ml pullo.

• FALL HOITO HELPING
Ceramide
Hiustenlähtö voi olla väliaikainen tai krooninen. Ensimmäisessä tapauksessa lähinnä aineenvaihdunnan tai muita fyysisiä ongelmia, kuten liiallinen käyttö harjat, levyt, isku kuivaimet tai kemikaaleja, toisessa tapauksessa se ​​on lähinnä perinnöllinen jotka vaivaavat 50 % miespuolisesta väestöstä. Käyttö lisähoito keramidin ansiostaominaisuudetvaikuttavat aineet ja operaattorin elvyttäminen, elvyttäähoito, torjutaanvähenemisen vaikutuksia ohimenevää ja lieventävät kuinkrooninen sairaus.
ohje käyttää sen jälkeen huolellisesti pesemällä hiukset shampoolla ANTI HELPING COLORDESIGN, ja taputtele kanssa kosteisiin hiuksiin, jakaayhden injektiopullon sisältö adjuvanttia suoraan iholle : tehdäkevyt hieronta, anna vaikuttaamuutama minuutti ja jatka kuivaus.
paketti : 10 ml pullopakkaus 12 kpl.


yritykset

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy