elenco Aziende - HOME PAGE -

Bossanova BOCCOLI
< CADIVEAU BACK

Hoidot - hiustenhoito - CADIVEAU


BOSSANOVA BOCCOLI
luoda aistillinen aaltoja ja kiharat rakenne ei muutu hiukset
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 91457 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Bossanova BOCCOLI
luoda aistillinen aaltoja ja kiharat rakenne ei muutu hiukset

erityiskohtelusta curlinghiukset jälkeenshampoo. Jalostetaan välittömästi ja vallankumouksellinen muotoilu. Aallot ja kiharat ovat hyvin määriteltyjä ja parantaakirkkautta poistamalla karkeutta. Vapaa natriumlauryylisulfaatti, vaseliini, parabeeneja ja keinotekoiset väriaineet, BossaNova BOCCOLI ei haittaa ja ei muuta rakennettahiukset. Niistätärkeimmät ainesosat : Öljyt palmuja Amazonin erinomainen kosteuttava ja hoitava vaikutus, joka jättää hiukset silkkisen ja kevyt kun ruokkimalla niitä ja kurinalaisuutta niitä. Pörröiset hiukset ovatvaltion anioninen tai negatiivisesti varautuneita, BossaNova BOCCOLI tarjoaa Active Cationic (positiivisesti varautunut), jotka suosivatspontaani muodostuminen aaltoja ja kiharat ilman karkeutta. Palvelu, joka voidaan tarjota kaikille naisille, jotka soveltuvat suorat hiukset, luonnollinen aaltoileva, kihara ja kihara autio. On kohteeksi suoristus hiukset,tulos ei ole yhtä jyrkkä luonnon suorat hiukset.

SHAMPOO Bossanova
Vapaa natriumlauryylisulfaatti, hellävaraisesti ja estääavaamisen orvaskesi, että annetaan enemmän kirkkaus ja helpottaa muodostumista pehmeä kiharat.
paketti : 980 ml ​​pullo annostelijan

CONDITIONER Bossanova
Positiivinen varaus, jolla on kaava peruuttaa olevaa negatiivista varausta hiukset ja aiheuttaa karkeutta. Sulkeekynsinauhat aiheuttaa hiukset heijastaa enemmän valoa muodostavatkäyrän tarpeen luoda aaltoja ja kiharat.
paketti : 980 ml ​​pullo annostelijan

MAXI aallot
Voide toimii samalla periaatteella Bossanova Ilmastointilaite: tehdä positiivinen varaus, kosteuttava ja ravitsevahiukset. Koskee huuhtele hoitoaine.
Container : 200 ml spray pullo
KäytettävissäHome Care Kit :pakki käyttää kotona pidentäähoidon kestoa ja parantaakirkkauttahiukset ja poistaa pörröisyyttä. Kotihoidon Kit koostuu mini kokoa:
- Shampoo Bossanova 250 ml
- Hoitoaine Bossanova 250 ml
- MAXI aaltojenspray pullo 200 ml


yritykset

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy