elenco Aziende - HOME PAGE -

NIGEM KUR
< BIOSHINE BACK

Hoidot - hiustenhoito - BIOSHINE


NIGEM KUR
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 93878 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

NIGEM KUR

Loss Prevention LOTION Trivalent
Lotion kolmiarvoisen adjuvantti ehkäisyssä hiustenlähtö, vaikka läsnä rasvaa ja hilsettä. Monivitamiini toimintatehoaineesta kasviuutteita (rosmariiniuutteella, mentoli ja salvia), vuonna Procapil (patentoitu kaava) ja kantasolujen kasveja, suosiitäydellinen ihon sävyä, jolloin voit ravitsevat ihoa jahiukset ylös root : auttaa parantamaanedellytyksiä liiallisen öljyinen ja vähentää hilseilyä hilsettä. Toimintanestettä valmistuu ilmeistähieman viileä tunne.
box : injektiopulloa 8 ml laatikko 10 kpl.


LINE SHAMPOO NIGEM KUR
Tietyn linjan fysiologisessa pH: ssa. Se ei sisällä Sodium Laureth Sulfate (SLES) ja DEA. Tutkitaan hoitoon ruma iho ja hiukset.

SHAMPOO AXENTIA - adjuvantti putoamisenestolaitteella
Kiitosvaikuttavia aineita jaProcapil, puhdistaa hellävaraisesti ja tasapainottaahiuskuitua jättäen sen kiiltävät ja pehmeät. Sisältää : Procapil, ote Red Vine, B6-vitamiini, E-vitamiini, Nokkonen Pura, Hiiva, urea ja D - pantenolia.

SHAMPOO synergia - rasvoittumista - pH fi siologico
Sisältää : Green Clay, Tea Tree Oil, Vitamiini PP, luonnon mentoli, biotiinia tai H-vitamiini tai vitamiini B8, kuivahiiva, Urea, rosmariiniuute, Takiainen Pura, D - pantenolia, piroctone Olamine, AC NET (on erityisen aktiivinen ihon ja hiusten rasva) ja vihannes glyseriiniä.

SHAMPOO TRICOMIX - hilse - fysiologinen pH
Sisältää : Tea Tree Oil, hevoskastanjaa, Nokkonen Pura, piroctone Olamine, Kasvis glyseriini, mentoli kiteet, hiivauute, Rosemary, ja D - pantenolia.

EXTREME SHAMPOO - hiusten värjäyksen ja permed
Energinen, sisältää D - pantenolia, Kasvis glyseriini, Benzophenone - 4, Aloe Vera -uute, ginseng uute, Marine elastiini ja Urea.
box : pulloa 350 ja 1000 ml.

HAIR kehoshampoo - hiusten ja vartalon
Sopiimakea ja pesua hiukset ja vartalon. Sisältää D - pantenolia, tee-uute, Kasvis glyseriini, rasvaliukoinen aurinkovoidetta, bentsofenonityyppistä 4 ja hivenaineet (kupari, sinkki, rautaa, piitä ja magnesiumia).
box : 350 ml pullo.


yritykset

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy